Oj nie ładnie. Pochwal się proszę dziełem to może bym jakieś u Ciebie zamówił
Moderator: mod-Elektryka i DCC
Otóż nie mam kłopotu, bo sam "se" je mogę zrobić w każdej chwiliTT88 pisze:Cóż, więc masz kłopot, musisz czekać, aż ktoś będzie wykonywał słupy z Twoich okolic .....

Otóż w mojej okolicy i dalej na wschód nie uświadczysz latarń na jakichś tam rurach po niewiadomo ile tylko na żelbetowych słupach, albo 6-kątnych (ktoś to próbował odlewać razem z drutami, chyba Witek M. ale nic nowego nie słychać) albo na klasycznych z dziurami - do wyboru trawione albo z kartonu. Tak czy siak, najdroższy fragment to rura 0.5/0.8 z Hameryki ściągana przez WM-a. Zdjęcia były kiedyś na innym forum, nie chce mi się ich odgrzebywać, ale w 3 zeta za sztukę nawet po obecnym kursie z palcem się mieściTT88 pisze:Czyli miki do roboty, zrób lampy za te 3.... coś tam. Na pewno się uda, zwłaszcza jak się zna cenę rynkową rurek o najmniejszych przekrojach stosowaną do takich wyrobów.
 I świeci trupio jak komunistyczna rtęciówa jakąś diodą po 0.2 PLN za sztukę. Zatem używanie słowa "klimat" to zdecydowane nadużycie.
 I świeci trupio jak komunistyczna rtęciówa jakąś diodą po 0.2 PLN za sztukę. Zatem używanie słowa "klimat" to zdecydowane nadużycie.Co racja, to racjaTT88 pisze:Zawsze się musi trafić jakaś ofiara, która coś spaprze i przez to cierpią inni

A kiedy było przedtem? Bo odnoszę wrażenie, że oferta firmy jest... dość nowa...skoro nikt do tej pory o niej nie słyszał, tylko wszyscy uważali, że ZK i szkopy produkują latarnie, ci ostatni bardziej "wszechskalowo"TT88 pisze:Przedtem wysyłali bez zaliczki.
 Dla tego pobierają zaliczkę już od 25szt. Dmuchają na zimne. Zawsze się musi trafić jakaś ofiara, która coś spaprze i przez to cierpią inni
  Dla tego pobierają zaliczkę już od 25szt. Dmuchają na zimne. Zawsze się musi trafić jakaś ofiara, która coś spaprze i przez to cierpią inni   Przedtem wysyłali bez zaliczki.
 Przedtem wysyłali bez zaliczki.

I chyba dobrze! A nie 50 czy 100% marży jak sobie niektórzy sklepikarze narzucają.
  I chyba dobrze! A nie 50 czy 100% marży jak sobie niektórzy sklepikarze narzucają.   Rozumiem chęć zarobku, ale bez przesadyzmu. Czasami lepiej się wyjdzie na obrocie niż na zawyżonych cenach
  Rozumiem chęć zarobku, ale bez przesadyzmu. Czasami lepiej się wyjdzie na obrocie niż na zawyżonych cenach   Tak myślę.
 Tak myślę. ! Tylko  ile  ta  "ulga" ? (t.z. ceny).
! Tylko  ile  ta  "ulga" ? (t.z. ceny).
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość