Moderator: mod-Elektryka i DCC
Otóż nie mam kłopotu, bo sam "se" je mogę zrobić w każdej chwiliTT88 pisze:Cóż, więc masz kłopot, musisz czekać, aż ktoś będzie wykonywał słupy z Twoich okolic .....
Otóż w mojej okolicy i dalej na wschód nie uświadczysz latarń na jakichś tam rurach po niewiadomo ile tylko na żelbetowych słupach, albo 6-kątnych (ktoś to próbował odlewać razem z drutami, chyba Witek M. ale nic nowego nie słychać) albo na klasycznych z dziurami - do wyboru trawione albo z kartonu. Tak czy siak, najdroższy fragment to rura 0.5/0.8 z Hameryki ściągana przez WM-a. Zdjęcia były kiedyś na innym forum, nie chce mi się ich odgrzebywać, ale w 3 zeta za sztukę nawet po obecnym kursie z palcem się mieściTT88 pisze:Czyli miki do roboty, zrób lampy za te 3.... coś tam. Na pewno się uda, zwłaszcza jak się zna cenę rynkową rurek o najmniejszych przekrojach stosowaną do takich wyrobów.
Co racja, to racjaTT88 pisze:Zawsze się musi trafić jakaś ofiara, która coś spaprze i przez to cierpią inni
A kiedy było przedtem? Bo odnoszę wrażenie, że oferta firmy jest... dość nowa...skoro nikt do tej pory o niej nie słyszał, tylko wszyscy uważali, że ZK i szkopy produkują latarnie, ci ostatni bardziej "wszechskalowo"TT88 pisze:Przedtem wysyłali bez zaliczki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości