Polskie latarnie na makietę
Moderator: mod-Elektryka i DCC
- 
				mały
- Kontakt:
Re: Polskie latarnie na makietę
Nowinka z katalogu OMKIA, lampa ŻN w skali TT, strona 18  

- misiek57
- Kontakt:
Info na gorąco. W swoim katalogu, OMKIA prezentuje słupy betonowe ŻN w naszej skali.

- 
				mały
- Kontakt:
Niestety, stan zdrowia oraz pobyt w szpitalu, uniemożliwił mi dalsze prace nad makietąTT88 pisze:Jak postępy na makiecie?

Mam spore zaległości do nadrobienia

Ostatnio zmieniony 23 lip 2010, 10:58 przez mały, łącznie zmieniany 2 razy.

- 
				TT88
- Kontakt:
Jak postępy na makiecie?mały pisze:Po zamontowaniu w makiecie pokażę tu te cudeńka.

Ostatnio zmieniony 14 lip 2010, 08:01 przez TT88, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				mały
- Kontakt:
Przesyłkę otrzymałem w oczekiwanym terminie, ale dopiero wczoraj mogłem się dobrać do zamówionych lamp. To co wziąłem do ręki po rozpakowaniu przeszło moje najśmielsze oczekiwaniamisiek57 pisze:Myślę jednak, że powinieneś kolego „ mały ” sam kupić chociaż jedną sztukę na przysłowiowe sprawdzenie i przekonać się czy Ci odpowiadają w takim wykonaniu.
 Niech się schowają wszystkie zachodnie produkty
 Niech się schowają wszystkie zachodnie produkty   Po zamontowaniu w makiecie pokażę tu te cudeńka.
   Po zamontowaniu w makiecie pokażę tu te cudeńka.  
					Ostatnio zmieniony 07 cze 2010, 08:20 przez mały, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				raptor.61
- Kontakt:
Jak się tylko uporam z podłożem drogi, to wstawię fotkę.misiek57 pisze:Mam nadzieję że jak lampę zamontujesz to coś tu wrzucisz na forum.

Ostatnio zmieniony 06 cze 2010, 07:03 przez raptor.61, łącznie zmieniany 1 raz.

- misiek57
- Kontakt:
Faktycznie zdjęcie masz do kitu, ale znam ten bul też mam stary telefonraptor.61 pisze:Oczywiście zdjęcie jakościowo do kitu
 Mam nadzieję że jak lampę zamontujesz to coś tu wrzucisz na forum.
 Mam nadzieję że jak lampę zamontujesz to coś tu wrzucisz na forum.   Fotkę swojej zakupionej peronówki w skali N wrzuciłem   Tutaj
 Fotkę swojej zakupionej peronówki w skali N wrzuciłem   Tutaj
					Ostatnio zmieniony 01 cze 2010, 19:02 przez misiek57, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				raptor.61
- Kontakt:
Dziś otrzymałem zamówioną lampę w TT sześć opraw na jednym słupie. Koszt 60,00zł., moim zdaniem warta swojej ceny. Wykonana na zamówienie w ciągu tygodnia. Wrzucam fotkę wykonaną tak na szybko, aby pokazać jak świeci. Oczywiście zdjęcie jakościowo do kitu no i gdzieś w trakcje robienia fotki odłączył mi się przewodzik i świeci tylko pięćmisiek57 pisze:Nic prostszego kolego, musisz kupić i sprawdzić, potem możesz nam na forum napisać ile kosztuje i czy jest warta swojej ceny.
 FOTKA
 FOTKA
					Ostatnio zmieniony 31 maja 2010, 20:26 przez raptor.61, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				mały
- Kontakt:
Dzięki za poradę, dziś wysłałem zamówienie. Spodziewam się przesyłki w poniedziałek.misiek57 pisze:Myślę jednak, że powinieneś kolego „ mały ” sam kupić chociaż jedną sztukę na przysłowiowe sprawdzenie i przekonać się czy Ci odpowiadają w takim wykonaniu.

Ostatnio zmieniony 27 maja 2010, 09:37 przez mały, łącznie zmieniany 1 raz.

- misiek57
- Kontakt:
Jestem w posiadaniu kilku lamp w skali TT. Faktem jest że zdjęcia mają kiepskie i to co na nich widać nie urzeczywistnia tego co się dostaje do ręki. A dostaje się towar przedniej jakości i choć brzmi to jak reklama, czasami warto pochwalić to co jest naprawdę dobre, zwłaszcza że nasze krajowe i za dobrą cenę. Myślę jednak, że powinieneś kolego „ mały ” sam kupić chociaż jedną sztukę na przysłowiowe sprawdzenie i przekonać się czy Ci odpowiadają w takim wykonaniu.mały pisze:Chciałbym się dowiedzieć czy są warte zakupu,

Ostatnio zmieniony 24 maja 2010, 09:09 przez misiek57, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				mały
- Kontakt:
Mam pytanie do znawców tego temat, czy ktoś z kolegów zakupił jakiś wzór tych lamp w TT?
Chciałbym się dowiedzieć czy są warte zakupu, fotki w katalogu na pewno nie oddają rzeczywistego wyglądu, a ktoś kto miał już w ręce może coś powiedzieć.

Chciałbym się dowiedzieć czy są warte zakupu, fotki w katalogu na pewno nie oddają rzeczywistego wyglądu, a ktoś kto miał już w ręce może coś powiedzieć.
- misiek57
- Kontakt:
Re: Oświetlenie makiet
					Ostatnio zmieniony 15 maja 2010, 14:57 przez misiek57, łącznie zmieniany 1 raz.

- misiek57
- Kontakt:
					Ostatnio zmieniony 15 maja 2010, 14:54 przez misiek57, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				TT88
- Kontakt:
- 
				TT88
- Kontakt:
Re: Oświetlenie makiet
Uznają, uznają tylko nie wszyscy potrafią dyskutować na ten tematraptor.61 pisze:Czytając różne fora doszedłem do przykrych wniosków.Polscy modelarze nie uznają tematu oświetlenia swoich makiet jako ważny

Ciąg dalszy tematu