CZUCZU pisze:Gotowe recepty
Ponieważ wybór ogromny, więc gotowych recept nie ma...CZUCZU pisze:wybór jest ogromny

Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
CZUCZU pisze:Gotowe recepty
Ponieważ wybór ogromny, więc gotowych recept nie ma...CZUCZU pisze:wybór jest ogromny
Czy jesteś pewien jaka to wielkośćCZUCZU pisze:... ponoć jakiś gotowiec piko...
Czy Ty nie przesadzaszCZUCZU pisze:... i najlepiej do szybkiego kładzenia (...) a nie do tygodniowego siedzenia nad ... (...) chodzi mi o to żebyscie pokazali (...) najchetniej gotowe linki (...) byłbym skłonny nawet zaplacic za (...) i za gotowe podkłady kolejowe z korka dociete na łuki.
Jak na kolorze podsypki ci nie zależy to wystarczy że jej skala będzie się zgadzała.CZUCZU pisze:...Każdy poleca inny kolor podsypek a mi chodzi po prostu o to żeby ładnie wyglądało... Wiem jak zrobić to technicznie, ale mam problem z estetyczną częścią bo nie wiem jakie kolory trawy warto kupić...
A próbowałeś takiego czegoś jak szukaj na tym forumCZUCZU pisze:Tylko dalej nie wiem jakie kolory kupić trawy i podsypki pod tory prosiłbym o rade ile tego kupić i jakiej firmy i w jakim kolorze - najbardziej chodzi mi o to na torowisko bo najpierw zrobimy tory żeby można było spowrotem jeździć.
Hym... hym... no wiesz, mój też buczy, ale słychać go dopiero jak jest totalna cisza albo jak ucho nadstawić. Sprawdź czy podaje napięcie takie jak trzeba, czy nie robi zwarć, czy sie za bardzo nie grzeje (po kilku godzinach pracy to wiadomo że będzie ciepły). Możesz przy mniejszym napięciu zrobić chwilowe zwarcie na torach i zobaczyć czy ta lampka ostrzegawcza działa czy nie. Jak wszystko jest w porządku to możesz go z powodzeniem używać.CZUCZU pisze:Zasilacz kupilem i dosyc głosno buczy nei wiem czy to norma.
Jeżeli jest sprawny to bardzo dobre wyjście, możesz ew. porobić izolowane kawałki torów i dokupić jeszcze jeden zasilacz. Albo i więcej ale to już by była trochę przesada i chyba lepiej zainwestować wtedy w DCCCZUCZU pisze:Aha cała makieta chodzi na 1 zasilaczu Fz1 to chyba nie najlepsze wyjście.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość