Conrad dostarcza w tym zestawie także snopy iskier a i malutki spawik przydarzyć się możeGrzegorz TT pisze:Iglice można polaryzować tak samo jak krzyżownicę

Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
Conrad dostarcza w tym zestawie także snopy iskier a i malutki spawik przydarzyć się możeGrzegorz TT pisze:Iglice można polaryzować tak samo jak krzyżownicę
Czyżbymiki pisze:Za to zwarcie będzie nie na razie tylko od razu!!!![]()
To akurat najmniejszy problem, gorzej jak zerwie miedź. Nieciekawie też będzie jak puści ściąg, jest już model z dodatkowym wzmocnieniem na samym spodzie... odlutowanie się laminatu od szyny...
Zobacz TU.wkocierz pisze:Chciałem tą blaszke od dołu zlutować żeby było trwałe, ale lekko przesadziłem z ciepłem:
Nie idą. Bo pracuję nad czym innym, chociaż teoria już odbębniona. Laminat dustronny 0,4 będzie zastosowany, do tego ściąg z drutu itp, sprawa okazuje się całkiem prosta.wkocierz pisze:Obserwuję ten temat i chcialbym sie dowiedzieć jak idą prace?szukam jakiegoś rozwiązania właśnie w tej kwesti.
Można jaśniejwkocierz pisze:Nie mam zaufania do oryginalnej "wajchy" w zwrotnicy do montaży EW2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości