Też zaczynałem z H0 (zakup mojego ojca i pierwsza 'makieta'), lecz później ŚWIADOMIE zmieniłem wielkość na TT - po prostu kółko torów zmieściło mi się na stole

Moderator: mod-Ogółem
Otóż to!FASLER pisze:Koledzy - cieszmy się że mamy coś co jest wyjątkowe, czego nie mają wszyscy a tylko nieliczni
A mi wydaję się że to raczej periodyk wydawany przez znajomych, którzy świetnie się bawią w ramach "zjednoczenia modelarzy polskich".chudy pisze:Wciąż broni się przed faktem, że to nie H0 jest skalą idealnąoelka pisze:Albo faktu, że prezes-redaktor naczelny nie chce znać innego świata niż ten w skali 1:87. O czym wiadomo od wielu lat.
Wciąż broni się przed faktem, że to nie H0 jest skalą idealnąoelka pisze:Albo faktu, że prezes-redaktor naczelny nie chce znać innego świata niż ten w skali 1:87. O czym wiadomo od wielu lat.
Albo faktu, że prezes-redaktor naczelny nie chce znać innego świata niż ten w skali 1:87. O czym wiadomo od wielu lat.PiotrZ pisze:Myślę, że taka ignorancja wynika jedynie z obawy przed ekspansją naszej skali.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 0 gości