Nic prostszego kolego, musisz kupić i sprawdzićraptor.61 pisze:Ciekawe jak świeci i jak się będzie prezentowała na makiecie

Moderator: mod-Elektryka i DCC
Nic prostszego kolego, musisz kupić i sprawdzićraptor.61 pisze:Ciekawe jak świeci i jak się będzie prezentowała na makiecie
Spróbuj z Humbrolem 140 lub 162miki pisze: Najwięcej problemów stwarza farba w kolorze betonu, która nadal nie jest ok.
Gdybyś czytał uważnie post, zauważył byś co napisałem.oelka pisze:To masz pecha.Ale ja z nimi brudzia nie piłem, a jakoś ich znam.
Może i uznają, tylko tak naprawdę to nie mają za dużego wyboru. Jak kolega " oelka "słusznie zauważył "" opraw jak OŻk, OBs, rożnych odmian popularnych tzw "łyżek" na razie nie robi nikt. " ", a to są między innymi jedne z kultowych opraw jak np. ORZ-1raptor.61 pisze:Czytając różne fora doszedłem do przykrych wniosków.Polscy modelarze nie uznają tematu oświetlenia swoich makiet jako ważny, a to olbrzymi błąd.
To masz pecha.misiek57 pisze:No kolego, nie wszyscy z nimi pili brudzia, więc mają prawo nie znać.
Jakoś nie widzę co tu porównywać, skoro w ofercie haw nie ma opraw oświetleniowych w wielkości TT.A adresu i telefonu na stronie firmowej nie mają i tylko oto chodziło jeśli coś już porównujemy
To jest cały opis, czy zapowiedz opisu? Bo ja na razie więcej znalazłem na Oprawy.info, gdzie akurat SL-100 i SL-100 PKP są szeroko opisane.raptor.61 pisze:Zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią postanowiłem na początku opisać lampę z oprawą ...
No kolego, nie wszyscy z nimi pili brudzia, więc mają prawo nie znać. A adresu i telefonu na stronie firmowej nie mają i tylko oto chodziło jeśli coś już porównujemymiki pisze:Walnąłeś jak ślepy z armaty. Akurat tak się składa, że ci goście są powszechnie znani, osobiście również, o takich drobnostkach jak komóreczki do nich nie wspominając.
To masz kolego do kolekcji - Hugwa & WiygNdrlukasz pisze:BTW.Nie ufam "firmom" które nie podają swojego adresu pocztowego, czy numeru telefonu.
Mniej więcej na to samo wychodziArturSch pisze:... a nie prościej by było zapoznać się z : Jak To Zrobić
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości