"Pociąg "Easterner" ciągnięty przez parowóz Class A4 60004 Willliam Whitelaw ze składem wagonów osobowych typu Mk1. Tabor produkcji Hornby."
Moderator: mod-Moja TT
Już od pewnego czasu funkcjonuje nowa strona: www.michuchu.plmichuchu pisze: ↑20 kwie 2006, 15:06Nie będę wstawiał na forum fotek mojej makiety oraz taboru ale zapraszam do obejrzenia mojej strony:
www.parys.bydgoszcz.pl/hobby
dopóki nie zobaczyłem tego szukając swojego niebieskiego g10 CSDDBv pisze: Ale LPH? LPH to jedynie z zakładem "Lisovna Plstickych Hmot" mi się kojarzy (mam nadzieję, że nie pokręciłem) a oni jedynie wypraski produkowali...
Wielkie dzięki za pomoc w zidentyfikowaniu modelu. Teraz ciekawe, numer katalogowy 3501 to numer, którego z wagonów, bo mnie udało się znaleźć dwie aukcje z tymi modelami, ale jak widać są to dwie różne wersje z dwoma różnymi numerami:krzysztof pisze:no niestety wiele nie znalazłem, jedynie nr katalogowy 3501 i opis bez zdjęcia, który jednak pasuje do tej fotki.
Ja lubię piwo, to i lubię wagony do przewożenia tego trunku, dlatego kupiłemkrzysztof pisze:... byłem tam i właśnie tam go widziałem (i zastanawiałem się nad kupnem...)
To wcale nie jest poza tematem, bo jak się okazało - jak wyczytałem z powyższych aukcji - to model ten powstał we współpracy firm Loco oraz Krokodil:krzysztof pisze:...a tak poza tym tematem, to w sieci i na czeskich stronach aukcyjnych znalazłem wiele "prazdroj"ów, przeważnie jednak na bazie g10 (już od BTTB), a wytwórcy to m.in. LPH, DK-Model i również Krokodil...
Pershink pisze:Výrobcem Krokodil Praha v roce 2007 v kooperaci s firmou Loco.
bo to tak jest i też widziałem ten wagon na stoisku LOCO.Trojan pisze:Zdaje się że jest to chłodnia od Loco, używana również do naszych forumowych przeróbek
Przesłałem Arturowi zdjęcia tych modeli. Mam nadzieję, że będą się nadawały aby dodać do 'Katalogu On-line'.Es:
504 0035-2
505 1249-5
Dresden:
118 2999-5
118 3789-9
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości