[ Dodano: 4 Styczeń 2007, 12:37 ]
klikasz na tu i zapisz jako - u mnie zadziałało choć za pierwszym razem chciałem otwierać stronę.Mariusz pisze:Ja tu nie widzę żadnego linka!
Moderator: mod-Moja TT

klikasz na tu i zapisz jako - u mnie zadziałało choć za pierwszym razem chciałem otwierać stronę.Mariusz pisze:Ja tu nie widzę żadnego linka!
A zrób taką fotkę, z tym pociągiem, by mogła robić za tapetę Windows.michuchu pisze:.. na które elementy mam zwrócic szczególną uwagę, to postaram się tak wykonać zdjęcia.

Bo to pociąg pośpiesznyArturSch pisze:Tylko czemu ten pociąg tak PĘDZI

A tak na serio, to fotki z detalami też będą jak znajdę trochę czasu. Może macie jakieś specjalne życzenia, na które elementy mam zwrócic szczególną uwagę, to postaram się tak wykonać zdjęcia.ArturSch pisze:nie ma okazji przyjrzeć się szczegółom
Tylko czemu ten pociąg tak PĘDZImichuchu pisze:... tym razem zamiast zdjęć można zobaczyć krótki filmik
 Nawet nie ma okazji przyjrzeć się szczegółom, same kolorowe smuuuugi.
 Nawet nie ma okazji przyjrzeć się szczegółom, same kolorowe smuuuugi.
 ,ale tym razem zamiast zdjęć można zobaczyć krótki filmik (link poniżej).
 ,ale tym razem zamiast zdjęć można zobaczyć krótki filmik (link poniżej).
Znalazłem wreszcie trochę czasu, aby wniknąć w temat kompresji wideo i oto tu można pobrać minutowy film z jazdy całego składu na mojej makiecie. Plik ma niecałe 8MB.michuchu pisze:...krótki filmik zrobiony aparatem fotograficznym...

Makieta wymaga kilku poprawek. Trwają również prace nad dopracowaniem sterowania.maciej_kolej pisze:Ładny torcik - czy budowa trwa nadal czy to już finał?
Nie ma czego zazdrościć. Nie mam na nią odzielnego pokoju (jak np Cobrix, czy kilku innych kolegów z tego forum), wręcz przeciwnie - mieści się w "dużym" pokoju mojego mieszkania w bloku. W czasie gdy nie jest używana chowam ją w specjalnej szafce-zabudowie. Można ją zobaczyć na podstronie 'Makieta/Zabudowa'ArturSwider pisze:Masz na nią osobny pokój? Jeśli tak to szczęściarz z Ciebie. Aż Ci zazdroszczę...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości