Dlatego ja gwintuje. Nie kupuję gwintowników w centrali technicznej ale na Aliexpress. Taniej i szybkie wysylki.
W swoich modelach stosuję gwintowniki M1, M1.6, M2 i M2,5(H0). Taki komplet na Ali kosztuje 15zl.
Moderator: mod-Tabor
Dlatego ja gwintuje. Nie kupuję gwintowników w centrali technicznej ale na Aliexpress. Taniej i szybkie wysylki.
Ja zrobiłem to tak, że jedną stronę zlutowałem. A drugą już po pomalowaniu wózka i dopasowaniu zestawów kołowych przykleiłem Poxipolem 10min. Tych śrubek w ogóle nie użyłem.
Można ale już go nie rozbierzesz.
Mozna.romanpumas pisze: ↑22 lut 2025, 21:01 Czy można zamówić samą kalkomanię?Mam poprzednią edycję i chciałbym kalki stare malowanie CTL?
Będzie dokładnie ten sam materiał. Jest to żywica Phrozen więc już wyższa półka.wlodar pisze: ↑21 lut 2025, 20:43 Nie mam o tym pojęcia i średnio mam ochotę i czas zgłebiać zawiłości owych arkanów sztuki drukarsko - odlewniczej, ale rozumiem że w zestawie będzie właściwie utwardzone, sprężyste i gotowe do montażu?.![]()
Tworzywo które było w zestawie RT500 wydaje się bardzo dobrej jakości i solidne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość