Najlepiej jak byś ten szuter wymienił na taki , jednak nie wiadomo czy tak łatwo się odczepi, bo wiadomo, że jest na kleju. Myślę, że ten pomysł z rozdrobnieniem jest zły. A jeżeli nawet znajdziesz dobrą metodę na rozdrabnianie to i tak ten szuter pokruszy się za bardzo, część odpadnie. Podsumowując to według mnie masz problem, ale to tylko moje zdanie. Teraz napiszę coś o drzewkach. Miki ma rację mówiąc, abyś zrezygnował z drzewek. Może tobie wydaje się, że są dobre. Popatrz się na prawdziwe drezwa, one nie mają zielonych gałęzi bez liści. Jeżeli już chcesz zrobić własne drzewka to zaglądnij tutajTT-maniak pisze: Ja tak myśle żeby ten szuter zostawić tylko bardziej rozdrobnić co o tym myślicie?
Pogadaj z GrzegorzemTT nawet na GG, a myślę, że powie Ci co i jak. Twoja zieleń niska to mata trawiasta i gąbka. Kup sobie kiedyś jakąś fajną trawę, bo te gąbki nie są zbyt dobre. Nie przejmuj się. Wszystko będzie dobrze jeżeli będziesz robił wszystko według pewnych zasad. Wcześniej napisałeś, że chcesz zrobić makietę stacyjną. Jeżeli ma ona tak wyglądac jak ten moduł to odradzam ten pomysł. To tylko zmarnowanie pieniędzy. Zrobisz co chcesz, ale według mojego myślenia lepiej zrobić kolejny moduł szlakowy niż przewalić pieniądze na rozjazdy, napędy, budynki, skoro to i tak dobrze nie będzie wyglądało...
Pozdrawiam