Moderator: mod-Tabor
Do Roco to ja mam chwilowo jedną petycję: niech do swojego pięknego gagara dorobią wiadra (jak w H0) i pomalują na IV epokękrzysztof pisze:(...)może Roco?(...)
krzysztof pisze:Tillis raczej nam tej loki nie zrobi. na temat stonki i PIKO wylano wiele wody, więc PIKO raczej tez nie. a może Roco?wlodar pisze: ...No dobra, rozmarzyłem się
ja tez mam marzenia
Tillis raczej nam tej loki nie zrobi. na temat stonki i PIKO wylano wiele wody, więc PIKO raczej tez nie. a może Roco?wlodar pisze: ...No dobra, rozmarzyłem się
Nieco się zatraca wizję danego modelu przez marketing producenta/sprzedawcy, a także koledzy piszący na forum o jakimkolwiek modelu przedstawiają jednak bardziej subiektywny niż obiektywny opis przedmiotu, bo każdy inaczej postrzega rzeczywistość.krzysztof pisze:wierzysz producentowi który nie rozumie co się o nim pisze?u mnie pod prądem kręci się wszystkie 6
- nawet w powietrzu
a co dopiero czasy Zeuke z końca istnienia... ich oznaczenia były bardzo czytelne.wlodar pisze:/.../ takie rozmazane krawędzie to totalne niechlujstwo. Nawet BTTB mieli lepiej wykonane oznaczenia, a to przecież 30 lat wstecz.
wierzysz producentowi który nie rozumie co się o nim pisze?JarUs pisze:Dane ze strony producenta[/url] , tam napędzane 4 osie![]()
Po przecięciu zworki nic się nie zmieniło. W instrukcji jest napisane, że trzeba jeszcze coś przeprogramować.wicy pisze:Czy ta zwora na płytce (JP) nie będzie czasem wyłączeniem oświetlenia kabiny? Jeśli ktoś odważy się ja przeciąć, niech poinformuje o efekcie.pamelar pisze: Biale czołowe jest.
Czerwone nie ma.
Kabina maszynisty jest oświetlona na stałe. Niedoszedłem jeszcze jak to zgasić i czy w ogóle to jest możliwe.
Dane ze strony producenta , tam napędzane 4 osiekrzysztof pisze:na 6 osi, gumek nie ma na kołach.JarUs pisze:... na ile osi jest przekazywany napęd ? ... gumki na kołach ?
i taka dokładnie jest tam data i miejsce.przemcol pisze:Patrze na zdjęcia zamieszczone przez Macieje wydaje się że rewizja 4.12.2005.![]()
Na stronie Ilostanów pojazdów Trakcyjnych podają 2005-11-04 PESA Bydgoszcz S.A.klik
Myślę że to jest właściwa data rewizji.
na 6 osi, gumek nie ma na kołach.JarUs pisze: ... na ile osi jest przekazywany napęd ? ... gumki na kołach ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości