Pisząc ten post bardziej mi zależało by Konrad zajął się robotą niż odpisywał na ForumTT w kwestii "jakości" czegoś, czego jeszcze nikt tak na prawdę nie widział na oczypost jest a'la dupa
Ja teżZ niecierpliwością poczekam na zdjęcia matek
Moderator: mod-Tabor
Pisząc ten post bardziej mi zależało by Konrad zajął się robotą niż odpisywał na ForumTT w kwestii "jakości" czegoś, czego jeszcze nikt tak na prawdę nie widział na oczypost jest a'la dupa
Ja teżZ niecierpliwością poczekam na zdjęcia matek
Dzięki za uznanie...JarTTek pisze: Konrad, w każdej społeczności są i tacy, więc się nie przejmuj i rób swoje
Z niecierpliwością poczekam na zdjęcia matek![]()
A jednak marzenia się spełniająTe seryjne stonki to świetna wiadomość. Nie każdego stać bowiem na model za 2 koła. 1100 to już cena dobra. Tym bardziej, że z DCC.
Konrad, w każdej społeczności są i tacy, więc się nie przejmuj i rób swojeNAPISZĘ TO JESZCZE RAZ, SM42 W PRODUKCJI SERYJNEJ NIE BĘDZIE GORSZEJ JAKOŚCI.
Z niecierpliwością poczekam na zdjęcia matek![]()
"Niektórzy 'filateliści' ".... he he.... dobre.Ranger pisze:Cały patent z tym 'niestety' polega na tym, że niektórzy 'filateliści' lubią modele full metal i nie znoszą żywicy
Stwierdzenie "niestety" brzmi jakby odlewane stonki były jednak nieco gorszej jakości. Tym bardziej ciekawi mnie zdjęcie gotowego modelu seryjnego w zestawieniu z modelem z blaszek (czy rzeczywiście będzie to różnica rzucająca się w oczy)?Ranger pisze:Ci którzy nie załapali się na SM42 w pełni z blach niestety już się nie załapią. Lokomotywy nie będą już składane nawet z powierzonych blach.
Piękna wiadomośćRanger pisze:Dodatkowo czas oczekiwania skróci się do ok dwóch tygodni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości