Moderator: mod-Makieta
O tak długo analizowałem ceny - zamówiłem wszystko do montażu szyny podkłady złączki.... zobaczymy co uda mi się z tego zrobić
Hehehe tory już jadą, porzuciłem sentyment do rurekJarTTek pisze:Tak na marginesie: swiderskik rozłożyłby tory gdyby już je miał .... a jeszcze nie ma
Ja najpierw projektowałem makietę. Z 50 różnych wersji (często jedna gorsza od drugiej), a potem wszystko i tak do kosza poszło, bo stwierdziłem, że moduły są ciekawsze. Nad samym projektem stacji siedziałem ładnych parę dni, a jest wyjątkowo prosty (koledzy z forum poświadczą). A zanim to wszystko nabierze tempa, to ho-ho...swiderskik pisze:...chcę na tym etapie wykluczyć ewentualne nieprawidłowości, jakieś konflikty, złe rozwiązania...
A co Tobie broni rozłożyć tory na pokazanym powyżej blacie i testować różne układy w "realu" ?swiderskik pisze:... mógłbym tak i rok projektować i projektować i ciągle coś zmienić..
Ja mam podobnie. Przerabiałem plany swojego torowiska na torcie pierdylion razy. Nigdy nie byłem do końca zadowolony, brakowało miejsca na żeberka, stacje, szlak. Pytanie czy jesteś w stanie to zaakceptować?swiderskik pisze:...cały czas czuje jakiś niedosyt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość