Dla naszych partnerów też...T_Domagalski pisze:Angielski jednak nie jest moim natywnym językiem...

Moderator: mod-Makieta Modułowa
Dla naszych partnerów też...T_Domagalski pisze:Angielski jednak nie jest moim natywnym językiem...
Dzięki za zwrócenie uwagi na błąd. Zmyliło mnie to, że jedno i drugie wymawia się tak samomahlerian pisze:Taka maleńka uwaga - sprawdzajmy pisownię w jęz.ang.
There is no problem.kestrel pisze:I can show you, but i made only wooden boxes for the modules. The rails are not mounted...
Can you show us your work?kestrel pisze:...the work is stopped and don`t know what to do next...
Spokojnie, bez paniki. Pojawi się tekst poprawiony, wtedy wrócimy do tematu.mahlerian pisze:Czy to znaczy, że treść sTTandardu uległa AŻ TAKIM zmianom, że NIC z mojego tłumaczenia się nie nadaje?? Weźcie podajcie wreszcie ten ujednolicony tekst, to przetłumaczę i już
Nic, co nie było wcześniej omawiane na spoTTkaniach.Grzegorz TT pisze:co znowu będzie zmieniane bo chyba się pogubiłem![]()
mahlerian pisze:...będzie nowy sTTandard...
It depends on construction of individual modul... New holes are only optional.kestrel pisze:How I see some holes are in not very good positions...![]()
Yes, the single track profiles will be unchanged.kestrel pisze:How I understood the single way profile remained the same...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość