Kontakt z Techno-Hobby

Cała reszta o naszej skali

Moderator: mod-Ogółem

ODPOWIEDZ
techno-hobby
Kontakt:

Re: Kontakt z Techno-Hobby

Post autor: techno-hobby »

Witam ponownie,
przed chwilą skończyłem przeszukiwanie archiwum pod kątem poczty od michuchu.
Panie Michale - znalazłem jedną wiadomość z 29 stycznia 2007, nic więcej.
Pisanie o kilku mailach - jest więc, moim zdaniem niepotrzebnym dramatyzowaniem. A czy jest prawdą - nie mi tutaj o tym orzekać.

Chciałbym jeszcze raz przeprosić wszystkich forumowiczów za opóźnienia w udzielaniu odpowedzi na zapytania.
Przepraszam w szczególności inicjatora wątku za brak odpowiedzi. Liczę na wyrozumiałość.

Pozdrawiam
Piotr Kunikowski
techno-hobby
Kontakt:

Post autor: techno-hobby »

Witam serdecznie,
przeglądam skrzynkę pocztową regularnie i kasuję ręcznie spamy. Niektóre są automatycznie klasyfikowane jako niechciana poczta.
Jeśli nie odpowiedziałem - proszę wybaczyć, ponieważ przenosiłem ostatnio sklep do nowej siedziby, w której jest jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia.

Panie Michale - można skorzystać z poczty forumowej aby skontaktować się ze mną.
Proszę przesłać mi ponownie wiadomość.
Pozdrawiam
Piotr Kunikowski
Awatar użytkownika
Charakterek
Kontakt:

Post autor: Charakterek »

ArturSch pisze:[ Mnie się zdarza po weekendzie nawet do 1500 spamów. :evil: W tej masie można się pomylić.
Szczęśliwiec... Tyle spamu to ja mam do południa na Monsterowej skrzynce... I często Tilliga wywala jako spam. I trza wszystko przeglądać...
Awatar użytkownika
Maciej
Moderator
Kontakt:

Post autor: Maciej »

Jeżeli masz takie problemy z wysyłaniem poczty to po prostu zadzwoń do TH - 602 12 80 52
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArturSchŁ »

michuchu pisze:Przejrzałem też inne mejle z/do T-H i zauważyłem, że część z nich była wysyłana/odbierana z/do adresu: info@techno-hobby.pl, a część techno@techno-hobby.pl
Przetestowaliśmy oba adresy, działają oba.
Pamietajmy, że Internet NIE JEST 100% pewnym medium, czasem może coś niedojść z powodów technicznych.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2007, 15:05 przez ArturSchŁ, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Witek M.
Kontakt:

Post autor: Witek M. »

ArturSch pisze: [...] Czy Ty wogóle wiesz o czym mówisz ?? [...]
Dla mnie okreslenie "sklep" i "serwer pocztowy sklepu" jest tozsame. Konta pocztowe sklepu nie znajduja sie na darmowym serwerze administrowanym przez wp albo onet tylko sa w gestii "sklepu" i jego wlascicele maja - jak sadze - pelen dostep do konfiguracji filtrow. Jezeli nie maja to powinni zmienic prowajdera. I to jak najszybciej.
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

Witek M. pisze:Jezeli sklep filtruje poczte
Czy Ty wogóle wiesz o czym mówisz ??
Nie sklep, a serwer pocztowy oznacza pocztę wg zawartości jako spam. Później trzeba jeszcze przejrzeć te kilkadziesiąt/kilkaset pozycji. Mnie się zdarza po weekendzie nawet do 1500 spamów. :evil: W tej masie można się pomylić.

Biała/czarna lista działają tylko na wcześniej otrzymanych adresach. Jak ktoś pisze z różnych adresów/kont to możliwość przegapienia jest większa. Niektórzy nadawcy pozostawiają TEMAT pusty, takie maile z automatu trafiają do kosza.
:P
Awatar użytkownika
michuchu
Kontakt:

Post autor: michuchu »

Witek M. pisze:Niestety, lepiej odebrac 100 spamow niz pominac jednego klienta
To fakt. Ja też mam odfiltrowywany spam, ale zaglądam do niego, bo czasem system wrzuca tam wartościową pocztę. Mam też możliwość tworzenia swoich filtrów, tzw. białej i czarnej listy.
Witek M. pisze:potem publicznie zjedzie firmie opinie
Jestem daleki od tego. Do tej pory współpraca z panem Piotrem układała się bardzo dobrze. Dlatego też wolałem zapytać, niż z góry zakładać, że moja poczta jest ignorowana.

Przejrzałem też inne mejle z/do T-H i zauważyłem, że część z nich była wysyłana/odbierana z/do adresu: info@techno-hobby.pl, a część techno@techno-hobby.pl Obecnie na stronie sklepu jest podany adres info@techno-hobby.pl, więc może moje mejle wysłane na ten drugi adres po prostu nie docierały?
Awatar użytkownika
Witek M.
Kontakt:

Post autor: Witek M. »

Jezeli sklep filtruje poczte, to ja mu dlugo nie wroze. Niestety, lepiej odebrac 100 spamow niz pominac jednego klienta, ktory poczuje sie olany i potem publicznie zjedzie firmie opinie.
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

michuchu pisze:Ostatnio wysyłałem kilka mejli do...
Przed chwilą rozmawiałem z Piotrem telefonicznie. Nie ma Twoich maili.
Piotr zwrócił uwagę na fakt, że często maile są przez system pocztowy klasyfikowane jako SPAM. Jeśli, a często się tak zdarza, maile przychodzą z dziwacznych adresów (zamiast np michuchu@ .. albo Imie.Nazwisko@ ... ) to bardzo łatwo je pominąć jeśli dziennie sklep otrzymuje nawet kilkaset spamów.
Awatar użytkownika
Gdyniak
Moderator
Kontakt:

Post autor: Gdyniak »

Sklep mial przeprowadzke i może w ferworze całego zamieszania nastapiły zgrzyty na łączach.
Awatar użytkownika
Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin »

Lepiej dzwoń. Na stronie Pana Piotra jest numer. Ja tylko dzwonie.
Awatar użytkownika
michuchu
Kontakt:

Kontakt z Techno-Hobby

Post autor: michuchu »

Witam,
Ostatnio wysyłałem kilka mejli do pana Piotra ze sklepu Techno-Hobby, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi. Czy ktoś wie, czy coś się stało? Do tej pory, odpowiedzi na mejle dostawałem najpóźniej po dwóch dniach, a teraz czekam już znacznie dłużej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogółem”