Kontakt z Techno-Hobby
Moderator: mod-Ogółem
-
- Kontakt:
Re: Kontakt z Techno-Hobby
Witam ponownie,
przed chwilą skończyłem przeszukiwanie archiwum pod kątem poczty od michuchu.
Panie Michale - znalazłem jedną wiadomość z 29 stycznia 2007, nic więcej.
Pisanie o kilku mailach - jest więc, moim zdaniem niepotrzebnym dramatyzowaniem. A czy jest prawdą - nie mi tutaj o tym orzekać.
Chciałbym jeszcze raz przeprosić wszystkich forumowiczów za opóźnienia w udzielaniu odpowedzi na zapytania.
Przepraszam w szczególności inicjatora wątku za brak odpowiedzi. Liczę na wyrozumiałość.
Pozdrawiam
Piotr Kunikowski
przed chwilą skończyłem przeszukiwanie archiwum pod kątem poczty od michuchu.
Panie Michale - znalazłem jedną wiadomość z 29 stycznia 2007, nic więcej.
Pisanie o kilku mailach - jest więc, moim zdaniem niepotrzebnym dramatyzowaniem. A czy jest prawdą - nie mi tutaj o tym orzekać.
Chciałbym jeszcze raz przeprosić wszystkich forumowiczów za opóźnienia w udzielaniu odpowedzi na zapytania.
Przepraszam w szczególności inicjatora wątku za brak odpowiedzi. Liczę na wyrozumiałość.
Pozdrawiam
Piotr Kunikowski
-
- Kontakt:
Witam serdecznie,
przeglądam skrzynkę pocztową regularnie i kasuję ręcznie spamy. Niektóre są automatycznie klasyfikowane jako niechciana poczta.
Jeśli nie odpowiedziałem - proszę wybaczyć, ponieważ przenosiłem ostatnio sklep do nowej siedziby, w której jest jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia.
Panie Michale - można skorzystać z poczty forumowej aby skontaktować się ze mną.
Proszę przesłać mi ponownie wiadomość.
Pozdrawiam
Piotr Kunikowski
przeglądam skrzynkę pocztową regularnie i kasuję ręcznie spamy. Niektóre są automatycznie klasyfikowane jako niechciana poczta.
Jeśli nie odpowiedziałem - proszę wybaczyć, ponieważ przenosiłem ostatnio sklep do nowej siedziby, w której jest jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia.
Panie Michale - można skorzystać z poczty forumowej aby skontaktować się ze mną.
Proszę przesłać mi ponownie wiadomość.
Pozdrawiam
Piotr Kunikowski
- Charakterek
- Kontakt:
Szczęśliwiec... Tyle spamu to ja mam do południa na Monsterowej skrzynce... I często Tilliga wywala jako spam. I trza wszystko przeglądać...ArturSch pisze:[ Mnie się zdarza po weekendzie nawet do 1500 spamów.W tej masie można się pomylić.
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Jeżeli masz takie problemy z wysyłaniem poczty to po prostu zadzwoń do TH - 602 12 80 52
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Przetestowaliśmy oba adresy, działają oba.michuchu pisze:Przejrzałem też inne mejle z/do T-H i zauważyłem, że część z nich była wysyłana/odbierana z/do adresu: info@techno-hobby.pl, a część techno@techno-hobby.pl
Pamietajmy, że Internet NIE JEST 100% pewnym medium, czasem może coś niedojść z powodów technicznych.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2007, 15:05 przez ArturSchŁ, łącznie zmieniany 1 raz.
- Witek M.
- Kontakt:
Dla mnie okreslenie "sklep" i "serwer pocztowy sklepu" jest tozsame. Konta pocztowe sklepu nie znajduja sie na darmowym serwerze administrowanym przez wp albo onet tylko sa w gestii "sklepu" i jego wlascicele maja - jak sadze - pelen dostep do konfiguracji filtrow. Jezeli nie maja to powinni zmienic prowajdera. I to jak najszybciej.ArturSch pisze: [...] Czy Ty wogóle wiesz o czym mówisz[...]
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Czy Ty wogóle wiesz o czym mówiszWitek M. pisze:Jezeli sklep filtruje poczte

Nie sklep, a serwer pocztowy oznacza pocztę wg zawartości jako spam. Później trzeba jeszcze przejrzeć te kilkadziesiąt/kilkaset pozycji. Mnie się zdarza po weekendzie nawet do 1500 spamów.

Biała/czarna lista działają tylko na wcześniej otrzymanych adresach. Jak ktoś pisze z różnych adresów/kont to możliwość przegapienia jest większa. Niektórzy nadawcy pozostawiają TEMAT pusty, takie maile z automatu trafiają do kosza.

- michuchu
- Kontakt:
To fakt. Ja też mam odfiltrowywany spam, ale zaglądam do niego, bo czasem system wrzuca tam wartościową pocztę. Mam też możliwość tworzenia swoich filtrów, tzw. białej i czarnej listy.Witek M. pisze:Niestety, lepiej odebrac 100 spamow niz pominac jednego klienta
Jestem daleki od tego. Do tej pory współpraca z panem Piotrem układała się bardzo dobrze. Dlatego też wolałem zapytać, niż z góry zakładać, że moja poczta jest ignorowana.Witek M. pisze:potem publicznie zjedzie firmie opinie
Przejrzałem też inne mejle z/do T-H i zauważyłem, że część z nich była wysyłana/odbierana z/do adresu: info@techno-hobby.pl, a część techno@techno-hobby.pl Obecnie na stronie sklepu jest podany adres info@techno-hobby.pl, więc może moje mejle wysłane na ten drugi adres po prostu nie docierały?
- Witek M.
- Kontakt:
Jezeli sklep filtruje poczte, to ja mu dlugo nie wroze. Niestety, lepiej odebrac 100 spamow niz pominac jednego klienta, ktory poczuje sie olany i potem publicznie zjedzie firmie opinie.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Przed chwilą rozmawiałem z Piotrem telefonicznie. Nie ma Twoich maili.michuchu pisze:Ostatnio wysyłałem kilka mejli do...
Piotr zwrócił uwagę na fakt, że często maile są przez system pocztowy klasyfikowane jako SPAM. Jeśli, a często się tak zdarza, maile przychodzą z dziwacznych adresów (zamiast np michuchu@ .. albo Imie.Nazwisko@ ... ) to bardzo łatwo je pominąć jeśli dziennie sklep otrzymuje nawet kilkaset spamów.
- Gdyniak
- Moderator
- Kontakt:
Sklep mial przeprowadzke i może w ferworze całego zamieszania nastapiły zgrzyty na łączach.
- Marcin
- Kontakt:
Lepiej dzwoń. Na stronie Pana Piotra jest numer. Ja tylko dzwonie.
- michuchu
- Kontakt:
Kontakt z Techno-Hobby
Witam,
Ostatnio wysyłałem kilka mejli do pana Piotra ze sklepu Techno-Hobby, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi. Czy ktoś wie, czy coś się stało? Do tej pory, odpowiedzi na mejle dostawałem najpóźniej po dwóch dniach, a teraz czekam już znacznie dłużej.
Ostatnio wysyłałem kilka mejli do pana Piotra ze sklepu Techno-Hobby, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi. Czy ktoś wie, czy coś się stało? Do tej pory, odpowiedzi na mejle dostawałem najpóźniej po dwóch dniach, a teraz czekam już znacznie dłużej.