WroTT skromnie

Nasz tabor TT i galeria jego zdjęć

Moderator: mod-Moja TT

ODPOWIEDZ
Peter_KR
Kontakt:

Re: WroTT skromnie

Post autor: Peter_KR »

Kilka zdjęć bardzo klimatycznych,

wydaję mi się czy cześć drzewek też jest nowa?
WroTT
Kontakt:

Post autor: WroTT »

W majowy weekend odbyło się szutrowanie torowisk :) Zieleni też trochę doszło :) Trochę wykonanej własnoręcznie, a trochę zakupionej.
Załączniki
A to jest plan rozbudowy makiety. Dojdzie mi trochę torów od momentu :prawy górny róg zdjęcia(rozjazd w lewo, oraz dolny z bocznicą, aż do połączenia lewy górny skrajny rozjazd.
A to jest plan rozbudowy makiety. Dojdzie mi trochę torów od momentu :prawy górny róg zdjęcia(rozjazd w lewo, oraz dolny z bocznicą, aż do połączenia lewy górny skrajny rozjazd.
IMG_9113.jpg
IMG_9109.jpg
IMG_9107.jpg
IMG_9097.jpg
IMG_9066.jpg
IMG_9126.jpg
Troche nowej zieleni :)
Troche nowej zieleni :)
IMG_9068.jpg
IMG_9071.jpg
IMG_9073.jpg
Przed szutrowaniem
Przed szutrowaniem
JarUs
Kontakt:

Post autor: JarUs »

...miała się zakończyć na...osiedlowym śmietniku! Sąsiad porządkował piwnicę i wystawił to na pożarcie
Cóż za świętokradztwo sąsiada !!
Tobie gratuluje refleksu i życzę przyjemnej zabawy :D
Ostatnio zmieniony 09 mar 2014, 14:31 przez JarUs, łącznie zmieniany 1 raz.
WroTT
Kontakt:

WroTT skromnie

Post autor: WroTT »

Witam wszystkich miłośników skali TT.
To mój pierwszy post na tym forum i chciał bym tutaj, z pomocą Waszą, z czasem rozwinąć makietę jaką posiadam (wspólnie ze szwagrem :) ) Otóż historia tej makiety miała się zakończyć na ...osiedlowym śmietniku! Sąsiad porządkował piwnicę i wystawił to na pożarcie :(
Zaopiekowaliśmy się nią wspólnie i teraz próbujemy wspólnymi siłami jakoś ją odmłodzić. Sprzęt elektryczny trochę niedoinwestowany, ale myślę, że z czasem dojdziemy do pełnej sprawności :) Torowiska typu rurki, podłoże to papierowy szablon i na to ułożone tory. Aktualnie plan jest na wymianę całego terenu (posypka w tragicznym stanie). Tabor jak na zdjęciach. Elektrowóz też od sąsiada, ale ma ubytki w "karoserii". Może kilka zdjęć.
Załączniki
Oto i sfatygowany elektrowóz :(
Oto i sfatygowany elektrowóz :(
IMG_7679.jpg
IMG_7489.jpg
IMG_7447.jpg
IMG_7431.jpg
IMG_7429.jpg
IMG_7377.jpg
Ostatnio zmieniony 09 mar 2014, 14:29 przez WroTT, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moja TT”