Kilka zdjęć bardzo klimatycznych,
wydaję mi się czy cześć drzewek też jest nowa?
WroTT skromnie
Moderator: mod-Moja TT
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: WroTT skromnie
W majowy weekend odbyło się szutrowanie torowisk
Zieleni też trochę doszło
Trochę wykonanej własnoręcznie, a trochę zakupionej.

-
- Kontakt:
Re: WroTT skromnie
Cóż za świętokradztwo sąsiada...miała się zakończyć na...osiedlowym śmietniku! Sąsiad porządkował piwnicę i wystawił to na pożarcie

Tobie gratuluje refleksu i życzę przyjemnej zabawy

Ostatnio zmieniony 09 mar 2014, 14:31 przez JarUs, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
WroTT skromnie
Witam wszystkich miłośników skali TT.
To mój pierwszy post na tym forum i chciał bym tutaj, z pomocą Waszą, z czasem rozwinąć makietę jaką posiadam (wspólnie ze szwagrem
) Otóż historia tej makiety miała się zakończyć na ...osiedlowym śmietniku! Sąsiad porządkował piwnicę i wystawił to na pożarcie
Zaopiekowaliśmy się nią wspólnie i teraz próbujemy wspólnymi siłami jakoś ją odmłodzić. Sprzęt elektryczny trochę niedoinwestowany, ale myślę, że z czasem dojdziemy do pełnej sprawności
Torowiska typu rurki, podłoże to papierowy szablon i na to ułożone tory. Aktualnie plan jest na wymianę całego terenu (posypka w tragicznym stanie). Tabor jak na zdjęciach. Elektrowóz też od sąsiada, ale ma ubytki w "karoserii". Może kilka zdjęć.
To mój pierwszy post na tym forum i chciał bym tutaj, z pomocą Waszą, z czasem rozwinąć makietę jaką posiadam (wspólnie ze szwagrem

Zaopiekowaliśmy się nią wspólnie i teraz próbujemy wspólnymi siłami jakoś ją odmłodzić. Sprzęt elektryczny trochę niedoinwestowany, ale myślę, że z czasem dojdziemy do pełnej sprawności

Ostatnio zmieniony 09 mar 2014, 14:29 przez WroTT, łącznie zmieniany 1 raz.