Też tak sądzę.A TT jest super, super i jeszcze raz to powiem. Kropka i koniec takie jest moje zdanie.

Moderator: mod-Ogółem
Też tak sądzę.A TT jest super, super i jeszcze raz to powiem. Kropka i koniec takie jest moje zdanie.
I mając taką wiedzę piszesz, że lokomotywy niestety w większości to Pikokuba105000 pisze: ...
Wierz mi, że znam bardzo dużą część oferty makieciarza, czasem wejdę na modelmanię, a do sklepów "na rogu" (chociaż to moje na rogu jest na drugim końcu miasta) jeżdżę jednak dość rzadko .....
Wierz mi, że znam bardzo dużą część oferty makieciarza, czasem wejdę na modelmanię, a do sklepów "na rogu" (chociaż to moje na rogu jest na drugim końcu miasta) jeżdżę jednak dość rzadko. Oprócz tego allegro i kolekcje znajomych, a więc modele widziane na żywo.ŁukaszTT pisze: Więc poczytaj trochę na forach, poprzeglądaj oferty sklepów internetowych, bo odnoszę wrażenie, że twoje dotychczasowe wrażenia opierasz na wizycie w sklepie na rogu...
Odnoszę wrażenie, że w dyskusji którą zainicjowałeś oczekiwałeś pełnego poparcia dla potwierdzenia własnych tez... niestety, okazało się, że niekoniecznie wszyscy muszą się z tobą zgadzać. Nie ma co z tego powodu strzelać focha... a tak to niestety wygląda.kuba105000 pisze:No widzę, że przynajmniej dwóm osobom humory dopisują.
Nie pękaj, skopali Ci tyłek argumentami, ale to nie powód do obrażania się, zamiast polemizować bierz wyrzynarkę, wkręty, pilnik i WIKOL (mniamkuba105000 pisze:Nie, nie mam już na Was siły, każdego słowa się doczepicie. Więcej się na ten temat nie wypowiadam, bo wszystko co napiszę jest dla Was źle.
Broń mężnie swojego zdania, to że się teraz obrazisz na nas, bandę nieznających tematu idiotów jest smutne. Spodziewałem się czegoś więcej, jakiejś oryginalności lub co najmniej walki do upadłego. Niestety nic nie pozostało, tylko pustka i smutek nad upadającą TT-kąNie, nie mam już na Was siły, każdego słowa się doczepicie. Więcej się na ten temat nie wypowiadam, bo wszystko co napiszę jest dla Was źle.
Poprzeglądaj sobie chociażby te kilka stron zdjęć parowozów Roco w haziobro: http://www.roco.cc/nc/produkteshop/uebe ... /pr/0.htmlkuba105000 pisze:...jak patrzę na większość modeli H0, to większość nie jest tak ładnie wykonana jak TTetka...
Dlatego, że próbujesz wyważyć otwarte drzwi i naciągasz fakty.chyba bierzecie to wszystko troszkę zbyt na poważnie.
kuba105000 pisze:Ludzie, chyba bierzecie to wszystko troszkę zbyt na poważnie. Każdy ma prawo popełnić jakiś błąd, ale w takiej sytuacji wypadałoby troszkę delikatniej o tym poinformować .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość