WARSZAWA
Moderator: mod-Imprezy
-
- Kontakt:
Re: WARSZAWA
Będzie coś we wrześniu? Chętnie bym obejrzał moduły TT w akcji. Co prawda sam nie mam żadnego, nawet makiety (jestem w fazie projektu i wymiany torów BTTB na modelowe), ale może bym się dowiedział co i jak i z czym. No i te słynne DCC zobaczył z czym się je. Mógłbym ew wnieść swój wkład w postaci taboru.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2010, 13:28 przez skorpionek81, łącznie zmieniany 2 razy.
- Misiek
- Kontakt:
Jakby co to zbieramy się za tydzień w sobotę i niedzielę (17/18 lipca), żeby pojeździć trochę FREMOwo (rozkłady, ładunki i podobne bzdety).
Miejsce jest spokojne, chłodne (ważne przy panujących upałach) w korytarzu stoi automat z colą po 2pln
Miejsce spotkania podane tutaj:
http://www.norma.fremo.pl/viewtopic.php ... c&start=44
Adres zasadniczy Krasińskiego 41a, choć wejście jest od ul.Burakowskiej.
Plan makiety jest taki:

Planujemy w sobotę zrobić jedną sesję FREMOwą (4 godziny).
W rozkładzie ujętych jest 70kilka pociągów, nie wiem jak to ogarniemy
Jeśli ktoś jest chętny uczestniczyć aktywnie, bądź pasywnie to proszę o info na PW
Miejsce jest spokojne, chłodne (ważne przy panujących upałach) w korytarzu stoi automat z colą po 2pln

Miejsce spotkania podane tutaj:
http://www.norma.fremo.pl/viewtopic.php ... c&start=44
Adres zasadniczy Krasińskiego 41a, choć wejście jest od ul.Burakowskiej.
Plan makiety jest taki:
Planujemy w sobotę zrobić jedną sesję FREMOwą (4 godziny).
W rozkładzie ujętych jest 70kilka pociągów, nie wiem jak to ogarniemy

Jeśli ktoś jest chętny uczestniczyć aktywnie, bądź pasywnie to proszę o info na PW

Ostatnio zmieniony 11 lip 2010, 20:01 przez Misiek, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niestety ja będę wtedy na wakacjach.
-
- Kontakt:
- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
Za bardzo się przejmujesz... Zrób spotkanie i wtedy zobaczysz...siennawaw pisze:...chciałem coś zrobić i myślałem, że można się tutaj wypowiedzieć co się sadzi,...

Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, 12:25 przez gbbsoft, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Witam, może i fakt, że źle Ciebie zrozumiałem, soorki. Jak się zbierze grupa to poszukam pomieszczenia. Ja po tym jak dostałem ostrzeżenie za to, że napisałem, że ja jestem zadowolony ze sklepu i nie bardzo wiem dlaczego są takie opinie, a dałem kasę za następne, a przeczytałem już opinie po zakupach, to aż mnie walnęło czy to dobrze, to wole nie wypowiadać się już na żaden temat, nie zamierzam ani pisać następnych postów, ani się wypowiadać na żaden temat, ja tutaj jestem 10 dni kalendarzowych
, chciałem coś zrobić i myślałem, że można się tutaj wypowiedzieć co się sądzi, szczególnie, że ani nikogo nie obraziłem, ani nikogo nie oskarżyłem o nic, jak tam są posty szokujące, to jest ok, jak ktoś napisze że dla mnie raczej jest ok to złe, wiec jestem zaskoczony i soorki, ale żałuję że w ogóle zabrałem zdanie na jakiś temat. Ogólnie to tak jedni odpowiadają i mają dużo cierpliwości dla nowych, inni w ogole nie odpowiadają lub nagle milczą. To tyle, życzę sobie i Wam powodzenia, zaproszenie oczywista oczywistość aktualne, ja sobie luzuje. Pozdrawiam serdecznie Maciek.

Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, 12:23 przez siennawaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fantomas
- Kontakt:
Ekchh... kurcze źle mnie zrozumiałeś, albo emotikonków zapomniałem odpowiednio umieścić... (miało być dowciapnie, a wyszło jak zwyklesiennawaw pisze:co za zachęta ...

A te kolorki na ścianach, to naprawdę... wybacz, ale oczo*bne
Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, 12:17 przez Fantomas, łącznie zmieniany 2 razy.
- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
taaa
My jakoś w eNce się pomieścimy w tych ciasnych i małych pomieszczeniach
bo coś chcemy zrobić. Pomieszczenie 230m2 będzie dostępne po lipcu, ale nie widzę jakiegoś większego zainteresowania i chęci rozkręcenia czegoś w Wawie a szkoda. Niestety nie dysponuje innymi układami z pomieszczeniami za darmo. Szukanie innego pomieszczenia wielkości sali jak w Sopocie, nie jest łatwe, szczególnie jak ... bez kasy. Powoli, jeżeli nie będzie chęci temat trza zamknąć i tyle.
Ale zapraszam Was 17 czy 18 lipca na Burakowską. Pizzy i piwa starczy i dla Was, wszak w TT robię moduł ... . Pozdrawiam i zapraszam tel do mnie 665 759 704. Maciej

Ale zapraszam Was 17 czy 18 lipca na Burakowską. Pizzy i piwa starczy i dla Was, wszak w TT robię moduł ... . Pozdrawiam i zapraszam tel do mnie 665 759 704. Maciej
Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, 12:16 przez siennawaw, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Kontakt:
- Fantomas
- Kontakt:
Re: uwaga
Czyli gdzieś tutaj: http://www.norma.fremo.pl/viewtopic.php ... deb5#39664siennawaw pisze:Plan tam też już jest.
No słupki są... i bez porządnych zakrętasów się nie obędzie - teraz szukaj chętnych z takimi kawałkami. I kto wymyślił te kolory na ścianach

Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, 11:37 przez Fantomas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
plany i fotki
Znajdziecie na stronie eNki spotkanie WARSZAWA dzisiaj mierzyliśmy, robiliśmy fotki itd itp jutro powinny tam być.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, 11:35 przez siennawaw, łącznie zmieniany 1 raz.