Moderator: mod-Makieta
Co oznacza, że wychodząc na przeciw oczekiwaniom stawianym przez fanów małej kolei, sterowanie DCC dba o bezpieczeństwo jego użytkowników pod kątem ewentualnych - niesprzyjających zabawie, warunkom środowiskowymMariusz pisze:Teraz jak się bawię, to muszę biegać co chwila pomiędzy pokojamia po wypiciu bym się jeszcze poobijał o ściany
![]()
I po pewnym czasie dochodzą do wniosku, że jednak najlepsze jest DCC (do czego i ja doszedłem)Wojttek Z pisze:Myślę że jest więcej takich ludzi jak ja, którzy czytają forum i szukają rozwiązań problemów (zwłaszcza analogowych).
Moze przydał by się szkic lub schemat (np w TT-Cadzie) układu torowego.Wojttek Z pisze:Cztery okręgi, na czterech zasilaczach ...
Hmm, ciekawa koncepcja.Wojttek Z pisze:... analog jest dobrym wyjściem dla ludzi, którzy chcą napić się drinka ...
TaaaWojttek Z pisze:Moim zdaniem analog jest dobrym wyjściem dla ludzi, którzy chcą napić się drinka ze znajomymi, którzy podziwiają świat kolei w skali 1:120.
Myślę że jest więcej takich ludzi jak ja, którzy czytają forum i szukają rozwiązań problemów (zwłaszcza analogowych).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości