...i dotrzymał słowachudy pisze:Wpadnij do Radomia to z drzewkami coś wspólnie wymyślimy

a na moim module zaczęła pojawiać się zieleń średnia.
Moderator: mod-Makieta Modułowa
...i dotrzymał słowachudy pisze:Wpadnij do Radomia to z drzewkami coś wspólnie wymyślimy
Nie zauważyłem nic takiego.tete pisze:Nie wiem, czy to prawda (gdybyś mógł, zweryfikuj) --- ktoś gdzieś na forum pisał, że buda w tym modelu z jednej strony jest wyżej zawieszona...
Nie wiem, czy to prawda (gdybyś mógł, zweryfikuj) --- ktoś gdzieś na forum pisał, że buda w tym modelu z jednej strony jest wyżej zawieszona...Scio pisze:Zgadza się. Na obecną chwilę sprawuje się dobrze. Jedyną wadą jaką zuważyłem jest jeden led słabiej świecący.
Czyżby to Roco'wska ST44-002? Jak ci się sprawuje?Scio pisze:A tak na marginesiewracając do tematu
, ostatnie próby testowe przejezdności modułu trwają
![]()
Czyli wychodzi na to, że EW5 czy EW6 to byłyby w TT-tce niszowe gadżety dla wariatów. Może i takmiki pisze:No to możesz spać spokojnie, bo to nigdy nie nastąpi. W HO wujek Jurgen ma do czynienia z realną konkurencją a nie niszowymi gadżetami dla wariatów. Kto chciał to sobie to kupił albo i sam zmajstrował, co dla chcącego wcale nie jest takie trudne.
No to możesz spać spokojnie, bo to nigdy nie nastąpi. W HO wujek Jurgen ma do czynienia z realną konkurencją a nie niszowymi gadżetami dla wariatów. Kto chciał to sobie to kupił albo i sam zmajstrował, co dla chcącego wcale nie jest takie trudne.tete pisze:Ja aż boję się pomyśleć, co będzie jak TILLIG dajmy na to wypuści rozjazdy EW5 czy EW6 wzorem jak w H0...
Ja aż boję się pomyśleć, co będzie jak TILLIG dajmy na to wypuści rozjazdy EW5 czy EW6 wzorem jak w H0...Scio pisze:Już mam wrażenie, że tego modułu nigdy nie skończę, bo ciągle ....
Klasyczny Wikol skleja również styropian, a z Dragonem miałem porażkę. Wypróbowałem kilka podobnych, po czym powróciłem do drogiego ale sprawdzonego Pattex'a.trucker pisze:Dla elektrycznych siewców może jest nic niewart...
W takim razie może jakaś kuracja w Radomiu?T_Domagalski pisze:Niektórzy twierdzą, że to się da leczyć.
Jego jedyną zaletą jest cenatrucker pisze:Cztery wiaderka gęściutkiego Dragona...
To zupełnie jak ja...Scio pisze:Już mam wrażenie, że tego modułu nigdy nie skończę, bo ciągle widzę rzeczy, które należy zmienić, poprawić.. Niekiedy mam wręcz ochotę, żeby wszystko zacząć od nowa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości