Trochę światła by się przydało z czoła lokomotywy.

Moderator: mod-Moja TT
Skała pisze:Ludmiłek nie sprzedam (...)
Absolutnie NIE - to jest jak miłość - ma zdaje się prawie wszystkie. Potem wagony - epokowo do każdej z osobna....Bartosz Ł. pisze:Ja na twoim miejscu sprzedałbym kilka Ludmiłek, bo masz ich aż 6 i za uzyskane pieniądze kupiłbym jakieś wagony itp. To tylko moja, niekoniecznie dobra sugestia, ale mówię-ja bym tak zrobił.
Bartosz Ł. pisze:Ja na twoim miejscu sprzedałbym kilka Ludmiłek, bo masz ich aż 6 i za uzyskane pieniądze kupiłbym jakieś wagony itp. To tylko moja, niekoniecznie dobra sugestia, ale mówię-ja bym tak zrobił.
Chyba nie wiesz, co mówiszBartosz Ł. pisze:Ja na twoim miejscu sprzedałbym kilka Ludmiłek, bo masz ich aż 6...
Ja myślę, ze kolega Skała zwyczajnie lubi Ludmiłki i prędzej wagony by sprzedał niż te loczkiBartosz Ł. pisze:Ja na twoim miejscu sprzedałbym kilka Ludmiłek, bo masz ich aż 6 i za uzyskane pieniądze kupiłbym jakieś wagony itp. To tylko moja, niekoniecznie dobra sugestia, ale mówię-ja bym tak zrobił.
Też jestmaciej_kolej pisze:A dekoder- cóż to za model skoro go nie ma
Liczy się tylko TTakinomrz pisze:Nie chcę Cię martwić ale "perełka" skali nie trzyma
Nie chcę Cię martwić ale "perełka" skali nie trzymaSkała pisze:A to moja perełka w taborze TT (patrz literki na rejestracji).![]()
[url=http://img243.imageshack.us/img243/4/img3479.th.jpg]Obrazek[/URL]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość