No sorry, Kochany, ale dla kilku/kilkunastu zapaleńców w PL, nikt nie będzie tłumaczył ani drukował serii manuali.michuchu pisze:Niestety nie znam tego języka,

Moderator: mod-Elektryka i DCC
No sorry, Kochany, ale dla kilku/kilkunastu zapaleńców w PL, nikt nie będzie tłumaczył ani drukował serii manuali.michuchu pisze:Niestety nie znam tego języka,
WSZYSTKIE... Część na adresach lokomotyw (te pierwsze, jak jeszcze sterowałem nimi myszką Roco), reszta na adresach urządzeń...michuchu pisze:czy rozjazdy na twojej makiecie tez maja dekodery i sterujesz nimi cyfrowo, czy tylko lokomotywy?
A policzyłeś wszystko dokładnie? Może podzielisz się wyliczeniami z nami...michuchu pisze:Tylko, że to zestaw do analogowego sterowania makietą, czyli nie trzeba dodatkowo zmieniać lokomotyw na cyfrowe...gbbsoft pisze:PS. Ciekaw ile by cię całość kosztowała, bo coś mi się zdaje, że centralka Roco + DDW + GbbKolejka wyszłaby ci dużo taniej...![]()
Niestety nie znam tego języka, a z obrazków niewiele wynika (ale dzięki chociaż za to).gbbsoft pisze:Tu sobie o tym poczytaj: http://catalog.lokshop.com/HEK/2005/image_4.html (i następne strony), o ile znasz niemiecki...
Tylko, że to zestaw do analogowego sterowania makietą, czyli nie trzeba dodatkowo zmieniać lokomotyw na cyfrowe...gbbsoft pisze:PS. Ciekaw ile by cię całość kosztowała, bo coś mi się zdaje, że centralka Roco + DDW + GbbKolejka wyszłaby ci dużo taniej...![]()
Lepiej nie pytaj... Jak czytałem odpowiedź tej firmy nt. DCC, to nie wiedziałem czy płakać, czy się śmiać... Połowa elementów była niepotrzebna, a z drugiej połowy nie dało się ze sobą połączyć...ArturSch pisze:A co mówi Modelmaniamichuchu pisze:Czy jest to tylko sygnal zwrotny dawany na ten pulpit,
A co mówi Modelmaniamichuchu pisze:Czy jest to tylko sygnal zwrotny dawany na ten pulpit,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość