Jest tutaj tylu naszych starszych i doświadczonych kolegów, że chyba wymyślą coś bardziej sensownego niż jaFuria pisze:Wszystko przez tą cholerną Unię Europejską... Jestem ciekaw gdzie składka członkowska miałaby iść? Św. Mikołaj?

Moderator: mod-Ogółem
Jest tutaj tylu naszych starszych i doświadczonych kolegów, że chyba wymyślą coś bardziej sensownego niż jaFuria pisze:Wszystko przez tą cholerną Unię Europejską... Jestem ciekaw gdzie składka członkowska miałaby iść? Św. Mikołaj?
TT88 pisze:...
Ten problem chyba można łatwo rozwiązać, dogadać się z administratorem tego forum, aby uznać je również za klubowe. A forum klubowe zlikwidować bo i tak nikt tam nie zagląda.Grzegorz TT pisze:Przynajmniej teoretycznie powinni na niej działać członkowie TT-Club (którzy becalują 52ojro) ,a na pewno jest sposobem na łapanie kolejnych chętnych do wybecalowania tej sumy
Czy zawsze musimy być zależni od NiemcówDBv pisze:Nie bardzo rozumiem... TilligTTClub ma być niezależny od Tilliga?
Odpowiadam - dla tego szanowny kolego, że jak wyżej nadmieniłem " wszyscy klubowicze zwinęli manele i przenieśli się na forum ogólne TT " i pies z kulawą nogą nie przeczytałby tego postu na forum klubowym. Ponadto kto powiedział, że mamy być zależni od kogokolwiek. To my potencjalni klubowicze powinniśmy decydować o składkach czy jakiś opłatach. A więc przynależność do klubu nie powinna wiązać się z opłatą 52 euro. To ma być nasz Polski Klub TT, a nie Tilliga, czy pod jego egidą.Grzegorz TT pisze:Poza tym pytanie - dla czego zajmujemy się tym tematem tuTU jest ForumTT.pl które ma swoje własne problemy i nie musi udoskonalać świata przez wytykanie wszystkim błędów.
Jestem świeży i właśnie próbuję coś zdziałać.whosho pisze:@TT88
Stawiając takie pytania zapytaj się najwpierw samego siebie ile Ty włożyłeś od siebie w działalność takiej/takich stron.
Co z tego, skoro nikt nie korzysta z danej możliwości. Sam bym z chęcią smarował jakieś artykuły, ale mam za mało doświadczenia w modelarstwie.oelka pisze:A ja jeszcze dodam, ze kazdy zalogowany na stronie TT-Clubu posiada mozliwosc proponowania i przygotowywania wlasnych tekstow. Ale zawsze najlatwiej jest po prostu marudzic.
A ja jeszcze dodam, ze kazdy zalogowany na stronie TT-Clubu posiada mozliwosc proponowania i przygotowywania wlasnych tekstow. Ale zawsze najlatwiej jest po prostu marudzic.TT88 pisze:"Czy strona TTClub i Forum TT Club ma przed sobą przyszłość?"
Przeczytaj post whosho ↑slawek pisze:strona pilnie potrzebuje uzupełnienia taboru polskiego, to absolutne minimum!!!!
Mozesz wyjasnic dokladniej co masz na mysli? Jaki zwiazek ma strona internetowa TT-Clubu w Polsce i oplata za przynaleznosc do programu lojalnosciowego Tilliga?Grzegorz TT pisze:Moim zdaniem żadnejTo samo robi ForumTT.pl i nie każe sobie becalować 52 ojro
Forum zostalo wyczyszczone z nieproszonych gosci przedwczoraj. Jak sie pojawia znow to i odkurzacz pojdzie w ruch.TT88 pisze:Strona forum jest nafaszerowana jakimś zagranicznym gównem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości