Czy strona TTClub i Forum TT Club ma przed sobą przyszłość?

Cała reszta o naszej skali

Moderator: mod-Ogółem

TT88
Kontakt:

Re: Czy strona TTClub i Forum TT Club ma przed sobą przyszłość?

Post autor: TT88 »

Furia pisze:Wszystko przez tą cholerną Unię Europejską... Jestem ciekaw gdzie składka członkowska miałaby iść? Św. Mikołaj?
Jest tutaj tylu naszych starszych i doświadczonych kolegów, że chyba wymyślą coś bardziej sensownego niż ja :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 cze 2009, 11:55 przez TT88, łącznie zmieniany 1 raz.
Kilkujadek
Kontakt:

Post autor: Kilkujadek »

TT88 pisze:...
:roll:
:shock:
:?
:/
:|
:)
:mrgreen:
:lol:
Po tych kilku postach pozostaje mi zacytować wypowiedź Dalai Lamy wygłoszoną w ONZ:
"Na miłość boską !! Przestańcie nam pomagać !! "
8)
Furia
Kontakt:

Post autor: Furia »

Wszystko przez tą cholerną Unię Europejską... Jestem ciekaw gdzie składka członkowska miałaby iść? Św. Mikołaj?
Awatar użytkownika
DBv
Administrator
Kontakt:

Post autor: DBv »

No comments... :lol:
TT88
Kontakt:

Grzegorz TT pisze:Przynajmniej teoretycznie powinni na niej działać członkowie TT-Club (którzy becalują 52ojro) ,a na pewno jest sposobem na łapanie kolejnych chętnych do wybecalowania tej sumy
Ten problem chyba można łatwo rozwiązać, dogadać się z administratorem tego forum, aby uznać je również za klubowe. A forum klubowe zlikwidować bo i tak nikt tam nie zagląda.
Może wtedy znajdzie się więcej chętnych do współpracy ze stroną klubową i na bieżąco będą pojawiać się informacje. :mrgreen:
DBv pisze:Nie bardzo rozumiem... TilligTTClub ma być niezależny od Tilliga?
Czy zawsze musimy być zależni od Niemców ??
Ostatnio zmieniony 27 cze 2009, 11:53 przez TT88, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DBv
Administrator
Kontakt:

Post autor: DBv »

Nie bardzo rozumiem... TilligTTClub ma być niezależny od Tilliga?
TT88
Kontakt:

Grzegorz TT pisze:Poza tym pytanie - dla czego zajmujemy się tym tematem tu ?? TU jest ForumTT.pl które ma swoje własne problemy i nie musi udoskonalać świata przez wytykanie wszystkim błędów.
Odpowiadam - dla tego szanowny kolego, że jak wyżej nadmieniłem " wszyscy klubowicze zwinęli manele i przenieśli się na forum ogólne TT " i pies z kulawą nogą nie przeczytałby tego postu na forum klubowym. Ponadto kto powiedział, że mamy być zależni od kogokolwiek. To my potencjalni klubowicze powinniśmy decydować o składkach czy jakiś opłatach. A więc przynależność do klubu nie powinna wiązać się z opłatą 52 euro. To ma być nasz Polski Klub TT, a nie Tilliga, czy pod jego egidą.
whosho pisze:@TT88
Stawiając takie pytania zapytaj się najwpierw samego siebie ile Ty włożyłeś od siebie w działalność takiej/takich stron.
Jestem świeży i właśnie próbuję coś zdziałać. :)
oelka pisze:A ja jeszcze dodam, ze kazdy zalogowany na stronie TT-Clubu posiada mozliwosc proponowania i przygotowywania wlasnych tekstow. Ale zawsze najlatwiej jest po prostu marudzic.
Co z tego, skoro nikt nie korzysta z danej możliwości. Sam bym z chęcią smarował jakieś artykuły, ale mam za mało doświadczenia w modelarstwie. :oops: To muszą pisać osoby które posiadają wiedzę na dany temat i chcą się nią podzielić.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2009, 11:50 przez TT88, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
oelka
Moderator
Kontakt:

Post autor: oelka »

TT88 pisze:"Czy strona TTClub i Forum TT Club ma przed sobą przyszłość?"
A ja jeszcze dodam, ze kazdy zalogowany na stronie TT-Clubu posiada mozliwosc proponowania i przygotowywania wlasnych tekstow. Ale zawsze najlatwiej jest po prostu marudzic.

Krzysztof
Ostatnio zmieniony 27 cze 2009, 11:47 przez oelka, łącznie zmieniany 1 raz.
Kilkujadek
Kontakt:

No chyba na tej stronie nie działa Koło Gospodyń Wiejskich ??
Przynajmniej teoretycznie powinni na niej działać członkowie TT-Club (którzy becalują 52ojro) ,a na pewno jest sposobem na łapanie kolejnych chętnych do wybecalowania tej sumy
slawek pisze:strona pilnie potrzebuje uzupełnienia taboru polskiego, to absolutne minimum !!!!!!
Przeczytaj post whosho ↑
Poza tym pytanie - dla czego zajmujemy się tym tematem tu ?? TU jest ForumTT.pl które ma swoje własne problemy i nie musi udoskonalać świata przez wytykanie wszystkim błędów.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2009, 11:47 przez Kilkujadek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
oelka
Moderator
Kontakt:

Post autor: oelka »

Grzegorz TT pisze:Moim zdaniem żadnej :lol: To samo robi ForumTT.pl i nie każe sobie becalować 52 ojro :lol:
Mozesz wyjasnic dokladniej co masz na mysli? Jaki zwiazek ma strona internetowa TT-Clubu w Polsce i oplata za przynaleznosc do programu lojalnosciowego Tilliga?
TT88 pisze:Strona forum jest nafaszerowana jakimś zagranicznym gównem
Forum zostalo wyczyszczone z nieproszonych gosci przedwczoraj. Jak sie pojawia znow to i odkurzacz pojdzie w ruch.

Krzysztof
Ostatnio zmieniony 27 cze 2009, 11:46 przez oelka, łącznie zmieniany 1 raz.
slawek
Kontakt:

Post autor: slawek »

Wiem, że swego czasu cała stronką zajmował się Charakterek. Jednak ktoś mu pomógł w tym aby sie mu już niechciało :(

sęk w tym, że nikt sie nie pokwapił aby poszuka kogoś innego, zając sie samemu??????

strona pilnie potrzebuje uzupełnienia taboru polskiego, to absolutne minimum !!!!!!
whosho
Kontakt:

Post autor: whosho »

@TT88

Sęk w tym, że samo nic sie nie zrobi. Tak na stronach klubowych jak i każdej innej grupy. Ktoś te strony musi prowadzić, pisać. Muszą się odbywać imprezy, spotkania, zloty. Coś musi się dziać. Komuś musi się chcieć. Organizować, pokazywać, robić, uczestniczyć. Tylko przeciętnie jest tak, że się czeka, aż to komuś innemu się zachce, a "ja" tylko kliknę, poczytam i czasem pomarudzę.

Stawiając takie pytania zapytaj się najwpierw samego siebie ile Ty włożyłeś od siebie w działalność takiej/takich stron.
Kilkujadek
Kontakt:

Moim zdaniem żadnej :lol: To samo robi ForumTT.pl i nie każe sobie becalować 52 ojro :lol:
slawek
Kontakt:

Post autor: slawek »

Witaj, co do strony TT Clubu, zgadzam sie w 100 % !!!!!

Już nawet tam nie zaglądam :(
TT88
Kontakt:

Czy strona TTClub i Forum TT Club ma przed sobą przyszłość?

Wkładam przysłowiowy kij w mrowisko zadając to pytanie, ale liczę również na przebudzenie wszystkich sympatyków TT, aby podjąć jakieś działania w celu zadbania o stronę klubową tak jak to czynią np. Niemcy, czy Czesi.

"Czy strona TTClub i Forum TT Club ma przed sobą przyszłość?"

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że raczej " NIE " !!

Na stronie Clubu nic się nie dzieje od 01.02.2009. :cry:
Strona forum jest nafaszerowana jakimś zagranicznym gównem, a wszyscy klubowicze zwinęli manele i przenieśli się na forum ogólne TT
http://forumtt.pl/index.php.

Jasno więc z tego faktu wynika, że klubowe forum umiera śmiercią naturalną.

Co do strony :/ , no cóż. Dziwne to propagowanie TT w Polsce skoro strona ClubuTT
jest uśpiona, jak gdyby dostała od kogoś w łeb. :evil:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogółem”