Problem widzę gdzie indziej niż opisali koledzy powyżej. Uznając minimalny sTTandardowy promień oblicz ile skrzynek trzeba spiąć by połączyć oba poziomy, chyba, że na jednej powierzchni sali będą dwa niezależne torowiska (np: 1000+35 i 1000-35).,

Moderator: mod-Makieta Modułowa
Właśnie Tadek skasowałeś mi moduł, a ja się tyle napracowałemT_Domagalski pisze:Ale z drugiej strony rzeczywiście proponowałbym zrezygnowanie z MW2 (którego nikt inny nie posiada) na korzyść MP2 i MN1, które występują dość masowo...
A mi się bardzo podoba układ stykających się ze sobą profili MG1 i MG2. Wygląda jak zaprojektowany specjalnie w tym celumiki pisze:Tylko profile 1-torowe dałbym symetryczne MN a 2-torowe - MP..
Ta opcja jest możliwe tylko wtedy, gdy dobudujesz segmenty, które podniosą (lub opuszczą) obie linie do sTTandardowej wysokości 1000mm oraz jednocześnie dopasują położenie profili do prostokątnej siatki modularnej. Proponowanej przez Grześka opcji wyginania modułów raczej nie powinno się traktować poważnie...PiotrZ pisze:Przyszłościowo można na zlocie ustawić 2 linie (połączone lub nie), biegnące na poziome sTTandardowym 1000mm i dodatkowo 930mm lub 1070mm (jako niepisane opcje sTTandardu).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości