1kg / 0,9 m2 wydajności (przy czym ten z heptanem i cykloheksanem miał 250g/m2...).
Chyba wole popracować w masce, albo wywietrzyć mieszkanie udając się na spacerek...

Moderator: mod-Makieta
I jeszcze nie wyciągnąłeś wniosków?osik pisze:Musiałem pracować w masce przeciwchemicznej, bo po 15 minutach człowiek nie umiał z ziemi wstać. Żaden smród już mi nie straszny
A jak póżniej, po takiej chemii, trudno ...mieć dzieciosik pisze:A jaka satysfakcja, że zrobiło się coś samemu!
No to bedziesz miał super zapachy przez dwa tygodnie jak tym pomalujesz. Ja u siebie tym lakierowałem parkiet to wiem co mówię.osik pisze:Na stanie mam jakieś 2 puszki kaponu, więc zabezpieczenie jest.
A gdzie robocizna, kleje, lakiery itdosik pisze:W każdym razie - koszt wstępny bez blatu to 123,78 zł
Chyba TAKosik pisze:... wyprawa do Castoramy ... A nóż gotowy stół wyjdzie taniej.
Raczej zmierz wysokość swojej nogi od podłogi do linii nad kolanem gdy siedzisz -> 65 cm to bezpieczna wysokość, by nie mieć ciągle siniaków na nogach.osik pisze:Ale w gruncie rzeczy można to ograniczyć
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości