Sosnowiec 2008 (było : BĘDZIN 03.2008)
Moderator: mod-Imprezy
-
- Kontakt:
Re: Sosnowiec 2008 (było : BĘDZIN 03.2008)
@ Martinezo : Możesz mówić zrozumiałym językiem??? (dla wyjaśnienia: ja nie wierzę w prąd elektryczny tylko w krasnoludki i fizykę kwantową).
Aha, 5A nawet się specjalnie nie nagrzał.....
Aha, 5A nawet się specjalnie nie nagrzał.....
- pamelar
- Kontakt:
No i Lublin w końcu dotarł do domu.
Dawno sie tak dobrze nie bawiłem. Podziękowania serdeczne Dla Chudego, Whoso i Łukasza za organizację. Liczę na kontynuację...
Wiecej wrażeń jutro, leze do wyra.
Dawno sie tak dobrze nie bawiłem. Podziękowania serdeczne Dla Chudego, Whoso i Łukasza za organizację. Liczę na kontynuację...

Wiecej wrażeń jutro, leze do wyra.
- martinezo
- Kontakt:
A ta centralka może być inside.... DPB5A

- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
A tu macie nawet instrukcję obsługi po polsku: http://wiki.gbbkolejka.pl/tiki-index.ph ... +po+polskumiki pisze:1. Ściepa na dobrą centralę LocoNetową

PS. Trochę końcowych rozdziałów brakuje, ale obiecuję, że dotłumaczę przed pierwszym użyciem...

-
- Kontakt:
Misiek, nie zadawaj prowokacyjnych pytań jak wszyscy są jeszcze nakręceni...na razie cały system zabanglał i był z tego fun, choć niektórym z tego funu puściły nerwy. Teraz można mysleć o kwitach i takich tam.....nasz przyjaciel z JZ też narzekał pół soboty, że nie ma zegarów, rozkładów (biurokrata cholerny
) chodził i powtarzał "TandeTa...
)

- Misiek
- Kontakt:
miki pisze:A to pierwsze wnioski bo coś spać nie mogę:
1. Ściepa na dobrą centralę LocoNetową
2. Jak ktoś chce mieć wodotryski i takie tam to niech sobie zamontuje w stacji SPAXa. Majątku nie kosztuje. Jak 5A Martineza uciągnęło wszystko to ze SPAXem wstarczy na fontanny....
3. Rejestracja loków. Lok+FRED i zamknięta lista.

no, a tak ogólnie to jak było z jeżdżeniem rozkładowym?
no i z tymi.... no.... eee.... towarami?
-
- Kontakt:
O to ktoś to pomierzył!!!! Super
A to pierwsze wnioski bo coś spać nie mogę:
2. Jak ktoś chce mieć wodotryski i takie tam to niech sobie zamontuje w stacji SPAXa. Majątku nie kosztuje. Jak 5A Martineza uciągnęło wszystko to ze SPAXem wstarczy na fontanny....
3. Rejestracja loków. Lok+FRED i zamknięta lista. Nie ma FREDa, nie ma jazdy. Podobnie jak z dostawianiem taboru, zostawianiem składu na torze głównym zasadniczym i bawieniem się rocoskim szajsem pt. co będzie jak ustawię np 21 i "se pojade".....zdjęcie MULTIRATa pewnie wkrótce....
4. Jest ludożerka = jazda po bandzie. Ludożerka wychodzi = jeździmy po rozkładzie...
to tak na szybko
A to pierwsze wnioski bo coś spać nie mogę:
3. Rejestracja loków. Lok+FRED i zamknięta lista. Nie ma FREDa, nie ma jazdy. Podobnie jak z dostawianiem taboru, zostawianiem składu na torze głównym zasadniczym i bawieniem się rocoskim szajsem pt. co będzie jak ustawię np 21 i "se pojade".....zdjęcie MULTIRATa pewnie wkrótce....
4. Jest ludożerka = jazda po bandzie. Ludożerka wychodzi = jeździmy po rozkładzie...
to tak na szybko
- Fantomas
- Kontakt:
W postaci elektronicznej może łatwiej będzie przeczytać: http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,5005069.htmlmiki pisze:To jescze na szybko: sobotni wieczór, imperialistyczna buda serwującą najlepszą na świecie zamrożoną wołowinę która sama podróżuje do celu czy jakoś tak ......i paru gości fotografujących telefonami pierwszą stronę katowickiego dodatku wyborczej
-
- Kontakt:
Poznań też już od godziny jest w Poznaniu.
Dziękujemy wszystkim za wspaniałą zabawę, wesoły sobotni wieczór, a szczególne podziękowania dla organizatorów (Chudego i Whosho) za wysiłek włożony w przygotowanie zlotu.
Udało mi się w niedzielę kupić oryginał (czyli Gazetę). Będę mieć co pokazywać wnukom
I jeszcze informacja statystyczna. Byłem w komisji skrutacyjnej, więc podaję oficjalnie, że długość TT-kowych modułów wynosiła łącznie 59,5m.
Pozdrawiam
PiotrZ
Dziękujemy wszystkim za wspaniałą zabawę, wesoły sobotni wieczór, a szczególne podziękowania dla organizatorów (Chudego i Whosho) za wysiłek włożony w przygotowanie zlotu.
.miki pisze:(...) i paru gości fotografujących telefonami pierwszą stronę katowickiego dodatku wyborczej
Udało mi się w niedzielę kupić oryginał (czyli Gazetę). Będę mieć co pokazywać wnukom

I jeszcze informacja statystyczna. Byłem w komisji skrutacyjnej, więc podaję oficjalnie, że długość TT-kowych modułów wynosiła łącznie 59,5m.
Pozdrawiam
PiotrZ
-
- Kontakt:
Sosnowiec 2008 (było : BĘDZIN 03.2008)
Ja też melduję szczęśliwy powrót ze zlotu pełnego wrażeń.
Jedno z nich to prowadzenie składu węglarek w trakcji podwójnej dwoma "bykami"
Było sporo fotostopów więc relacje zdjęciowe pewnie niebawem się pojawią.
Wielkie dzięki kolegom ze Śląska a raczej Zagłębia (dla nas goroli to prawie to samo)
za zorganizowanie fantastycznej imprezy.
Do zobaczenia na następnej.
Leszek
Jedno z nich to prowadzenie składu węglarek w trakcji podwójnej dwoma "bykami"
Było sporo fotostopów więc relacje zdjęciowe pewnie niebawem się pojawią.
Wielkie dzięki kolegom ze Śląska a raczej Zagłębia (dla nas goroli to prawie to samo)
za zorganizowanie fantastycznej imprezy.
Do zobaczenia na następnej.
Leszek
-
- Kontakt:
To jescze na szybko: sobotni wieczór, imperialistyczna buda serwującą najlepszą na świecie zamrożoną wołowinę która sama podróżuje do celu czy jakoś tak ......i paru gości fotografujących telefonami pierwszą stronę katowickiego dodatku wyborczej

g.... widać ale tekst o tym, że stacje były tak daleko, że aż trzeba było założyć łączność telefoniczną tam jest

g.... widać ale tekst o tym, że stacje były tak daleko, że aż trzeba było założyć łączność telefoniczną tam jest

-
- Kontakt:
Melduję się w całości!!!! Poszło gładko. Impreza....no takiej jeszcze nie było...po prostu CZAD, jazda oporowa ....głębsze przemyślenia jak się w końcu wyśpię.....(czyli pewnie koło środy
)
Aha, sławetne zdjęcie jak się okazauje zrobił koleś z mojej firmy. Trza mu będzie jakąś flaszkę .....

Aha, sławetne zdjęcie jak się okazauje zrobił koleś z mojej firmy. Trza mu będzie jakąś flaszkę .....
-
- Kontakt:
Radom również melduje powrót bez uszczerbku. Dzięki za kawał dobrej roboty.
-
- Kontakt:
Ja też już dotarłem.
Podziękowania dla organizatorów za wspaniałą imprezę.
Podziękowania dla organizatorów za wspaniałą imprezę.
- Jacula
- Kontakt:
Re: więcej ...
Myślę, że w tym miejscu należą się brawa dla gospodarzy i organizatorów tego weekendu.drlukasz pisze:Jeszcze raz chciałem podziękować wszystkim uczestnikom za wspólną zabawę, i za to, że chcieli tłuc się przez Polskę by pobawić się z "EKIPĄ ZE ŚLĄSKA".
Również dziękujemy

Ostatnio zmieniony 20 mar 2010, 15:31 przez Jacula, łącznie zmieniany 1 raz.