A gdzie się podziały te ET22? Zupełnie zniknęły ze szlaku modułowego. Czyżby stały się "czynnymi eksponatami gablotkowymi"ArturSchŁ pisze:Równo 10 lat minęło

Moderator: mod-Imprezy
A gdzie się podziały te ET22? Zupełnie zniknęły ze szlaku modułowego. Czyżby stały się "czynnymi eksponatami gablotkowymi"ArturSchŁ pisze:Równo 10 lat minęło
Faktycznie, ale również inne loki potrafiły się zacinać. Myślę, że oprócz zabrudzeń na szynach, przyczyną mogło być rzadkie używanie modeli, spędzających większość życia w pudełkach. Loki musiały najpierw rozruszać sobie kółkagemol pisze:Byki są dość wrażliwe na zabrudzenia toru i nierówności i w kilku punktach makiety miały zacięcia
Chciałeś chyba powiedzieć na nieszczęście.gemol pisze:na szczęście nie tylko one były popychane palcami.
I to nie tylko na łukach w Porąbce....Grzegorz TT pisze:Prawdopodobnie tak, bo ciągle były szturchane palcami.
Te ET22 mają jakiś problem z poborem prądu?PiotrZ pisze:Udało mi się zgrać materiał dowodowy o ET22 z mojej kamery analogowej. Na filmiku widać przejazdy z soboty (trakcja pojedyńcza) i niedzieli (trakcja podwójna).
Na Trako to były rzeczywiście przejściówki (np. tort-sTTandard).ArturSch pisze:podobne przejściówki, ze sukcesem, były użyte w Radomiu i na TRAKO.
O ile pamiętam to podobne przejściówki, ze sukcesem, były użyte w Radomiu i na TRAKO.Fantomas pisze:.. wygląda na przejściówkę ...
Faktycznie, wygląda na przejściówkę do zamiany kierunków geograficznych.T_Domagalski pisze:Czyżby sposób na rozwiązanie problemu niedopasowanych profiliObrazek
Czyżby sposób na rozwiązanie problemu niedopasowanych profilidrlukasz pisze:Może nie wszyscy wiedzą. Ale "równolegle" z naszym spotkaniem w Sosnowcu odbywał się organizowany przez klub Zababov zlot TT i N w Zakupach.
Taki trynd, Panie, taki trynd...chudy pisze:wszystko ładnie wszystko pięknie tylko dlaczego tak wysoko
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości