Czy to prawda?
Moderator: mod-Kolej w skali 1:1
- tydzial
- Kontakt:
Re: Czy to prawda?
Czepiacie się. A komóra przy uchu to jakie ma pole? Dwa albo trzy razy więcej. Ja przejeździłem 27 lat i nic mi z tego powodu nie szwankowało. Zawał miałem po 12 latach przerwy w jeździe.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2007, 23:44 przez tydzial, łącznie zmieniany 1 raz.
- Witek M.
- Kontakt:
Szkodliwość pól elektromagnetycznych jest identyczna dla obu płci (oczywiście z pominięciem sytuacji szczególnych np. ciąży, osób z rozrusznikiem serca etc)Libera.S.A. pisze: [...] pole elekto-magnetyczne które im szkodzi [..]
- Adamczewski
- Kontakt:
Ja staram się nie siadać w wagonach silnikowych, ale tylko dla tego że bywa tam głośno przy 100km/hMariusz pisze:Proponuję nie zajmowac miejsc w wagonach silnikowych w ezt. Pod podłogą są silniki![]()

-
- Kontakt:
na przełomie lat 70/80 w szopie katowickiej jeździła kobieta jako maszynistka na imię jej było bodaj Lidka, ale trwało to tylko jakieś 3 lub 4 lata bo gdy wyszła za mąż zmieniła zawód
- Mariusz
- Kontakt:
Proponuję nie zajmowac miejsc w wagonach silnikowych w ezt. Pod podłogą są silniki
Jest pewna różnica w prowadzeniu i pracowaniu. Ot tyle.

Jest pewna różnica w prowadzeniu i pracowaniu. Ot tyle.
- tydzial
- Kontakt:
Bajki kobiety jedynie w myśl przepisów nie mogą wchodzić pomiędzy zderzaki.
Jedynym hamulcem że nie trafiły do tej pory to praca w nadgodzinach świątek piątek u w niedzielę nie jest to zbyt atrakcyjny zawód dla kobiet chodzi w szczecinie była babka pomocnikiem i na tym się skończyło.
Jedynym hamulcem że nie trafiły do tej pory to praca w nadgodzinach świątek piątek u w niedzielę nie jest to zbyt atrakcyjny zawód dla kobiet chodzi w szczecinie była babka pomocnikiem i na tym się skończyło.
-
- Kontakt:
Czy to prawda?
Witam,
Niedawno słyszałem że w PKP na lokomotywach (najbardziej elektrycznych) nie mogą pracować Kobiety, dlatego że tam jest takie pole elekto-magnetyczne które im szkodzi
.
I czy to jest prawda? Czy jakaś historyjka wymyślona przez kogoś tylko aby była.
Za odpowiedź serdecznie dziękuję.
Niedawno słyszałem że w PKP na lokomotywach (najbardziej elektrycznych) nie mogą pracować Kobiety, dlatego że tam jest takie pole elekto-magnetyczne które im szkodzi

I czy to jest prawda? Czy jakaś historyjka wymyślona przez kogoś tylko aby była.
Za odpowiedź serdecznie dziękuję.