Coś jakby Tillig potaniał

Moderator: mod-Giełda
Kod: Zaznacz cały
Rozjazdy lewe i prawe są w drodze do sklepu. Na razie nie mam wiadomości o rozjezdzie krzyżowym.
Kod: Zaznacz cały
Dostępne w sklepie produkty mają status dostępny od zaraz.
2.10.2007 - nie było jeszcze wagonów klubowych w sklepie, zgodnie z informacją podaną na forum i potem przeze mnie przesyłaną zamawiającym, dostawa miała miejsce 9 października - na targach TRAKO. Do czasu dostawy status modeli był: na zamówienie do 7 dni.Po co jest napisane przy wagonie "dostępny od zaraz",rozumiem że jest na magazynie,to dlaczego zamówiłem towar 2.10.2007, wpłatę dokonałem 3.10.2007 a paczka przyszła dopiero wczoraj tj.22.10.2007
Ja nigdy nie dostawałem odpowiedzi na maila... przerzuciłem się na telefon.Cobrix pisze:Taa.... zeby jeszcze na maila mozna bylo dostac odpowiedz. Chociaz negatywna ale przynajmniej jakas.
Taa.... zeby jeszcze na maila mozna bylo dostac odpowiedz. Chociaz negatywna ale przynajmniej jakas.Ranger pisze:Czysty profesjonalizm, to można powiedzieć o obsłudze klienta w T-H.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości