Szczerze, to niczym nie różnią sie od tych wcześniejszych brzózek. Jedynie kolorem.mahlerian pisze:Pozostają jeszcze graby... myślę, że te są lepsze i bardziej do rzeczy
Dlatego moje zdanie na ich temat jest podobne...

Moderator: mod-Makieta Modułowa
Szczerze, to niczym nie różnią sie od tych wcześniejszych brzózek. Jedynie kolorem.mahlerian pisze:Pozostają jeszcze graby... myślę, że te są lepsze i bardziej do rzeczy
Jest to dzwonek, bo w tej budzie mieści się jakiś posterunek (literka F - nie wiem co to znaczy u Niemców), np dróżnika - w tym przypadku przydał by sie jednak przejazd. A jeżeli jest posterunek i dzwonek to służba trwa 24/24 czyli światło w nocy świecić się będzie i w środku i na zewnątrz.mahlerian pisze:1. Co to jest to małe szare z lewej strony obok rynny pod brązową drewnianą okładziną - ten prostokącik z kółkiem? jak to pomalować? i do czego to służy?
Nie. Jak to są brzózki, to ja jestem......Oprócz wyrobów typu Kobza praktycznie żadne z fabrycznych produktów nie przypominają prawdziwych drzew...lepiej zrobiś samemu. Akurat w przypadku brzózek potrzebne są: kawałek przewodu głośnikowego, lutownica, biała i czarna farba, trochę Polaka, chyba Naturexu (siatki z liściami) i klej w spray'u. Plus obserwacja natury...mahlerian pisze:3. Planuję zakupić drzewka z Heki: brzózki..........czy Heki to dobra marka drzewek?
Jarkoccie, kiedy doczekam się Twoich fotek z zastosowaniem podkładu pod panele w kształtowaniu terenu i peronów? Bo jutro juz minęło, a przyznaję - zaciekawiło mnie takie wykorzystanie tego materiału. Pozdrawiam i czekamjarkott pisze:Jutro pokażę fotki co można z niego zdziałać
Nie rozumiem, czemu sie boisz wydłużenia modułu, ale tak jest dużo lepiej niż było wcześniej.mahlerian pisze:Wywaliłem więc przejazd, usunąłem drogę w poprzek i wydłużyłem peron do 50cm.Czy teraz może już być? (Wiem, że nie może, ale Porąbka Zdrój też nie jest wymiarowa)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości