Link do kalendarza prac w realu

Dział poświęcony prawdziwej Kolei i wszystkiemu co z nią związane czyli tabor, newsy, ciekawostki, itd.

Moderator: mod-Kolej w skali 1:1

ODPOWIEDZ
Mike
Kontakt:

Re: Link do kalendarza prac w realu

Post autor: Mike »

Marcin Przybysz pisze:Ej, chłopaki, widać, żeście się dawno temu rejestrowali i nie pamiętacie jakie pytanie zadaje ankieta :mrgreen: . Dlaczego kompromitującego? Otóż ankieta zadaje pytanie "Skala TT to...." i podaje 3 odpowiedzi. Ja wybrałem celowo niewłaściwą (głupie eksperymenty, heh...) no i mi tak przypisało. Wygląda więc na to, że pisząc do Was pierwszego maila, nie miałem pojęcia w jakiej skali budujecie makiety. Ot i namieszałem.
A zmienić możesz to sobie sam w profilu...
Ostatnio zmieniony 28 cze 2007, 19:09 przez Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin Przybysz
Kontakt:

Post autor: Marcin Przybysz »

Ej, chłopaki, widać, żeście się dawno temu rejestrowali i nie pamiętacie jakie pytanie zadaje ankieta :mrgreen: . Dlaczego kompromitującego? Otóż ankieta zadaje pytanie "Skala TT to...." i podaje 3 odpowiedzi. Ja wybrałem celowo niewłaściwą (głupie eksperymenty, heh...) no i mi tak przypisało. Wygląda więc na to, że pisząc do Was pierwszego maila, nie miałem pojęcia w jakiej skali budujecie makiety. Ot i namieszałem.
Awatar użytkownika
Fantomas
Kontakt:

Post autor: Fantomas »

Jak rozumiem, kolega uważa, że na forum TT kompromitacją jest być fanem N-ki... a my tu przecież wszystkich z otwartymi rękami...
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArturSchŁ »

Marcin Przybysz pisze:... o wykreślenie kompromitującego zapisu.
Dlaczego kompromitującego ??
Każdy ma prawo się pytać gdy nie wie...
- po użyciu googli,
- szukaj itd.
:mrgreen:
Marcin Przybysz
Kontakt:

Hę, tego nie wziąłem pod uwagę. Pozostaje pytanie "i na co ci to było przybyszu :/ ?" Jeśli to możliwe, proszę o wykreślenie kompromitującego zapisu.

A w kalendarzu wciąż nowe wpisy, cieszy oko :)
Awatar użytkownika
gbbsoft
Moderator
Kontakt:

Post autor: gbbsoft »

Marcin Przybysz pisze:Aaaa, i jeszcze pytanie o sens weryfikacji - podałem z ciekawości nieprawidłową odpowiedź, ciekaw byłem, czy system mnie automatycznie wyśmieje, czy może admin zapyta skąd się urwałem, a tu widzę, że jestem jednak zarejestrowany, pisać mogę, i tylko przy profilu widnieje "weryfikacja: 160"
Robot-spamer raczej by się tym nie przejął ??
Zapewne masz rację, a nawet na pewno.
Tylko zabawa polega na tym, że boot nie wybiera NIC i to już wystarczy, aby się mu nie udało zarejestrować... Do czasu...
Ostatnio zmieniony 28 cze 2007, 07:53 przez gbbsoft, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin Przybysz
Kontakt:

Link do kalendarza prac w realu

Witam po raz pierwszy,

będę u was raczej czytelnikiem niż aktywnym użytkownikiem, bliżej mi bowiem do kolei w skali 1:1, przedstawię się linkiem do kalendarza prac w realu, powstałego dni temu parę na zacnym forum Kalitowym: http://750mm.pl/cal_lite.php

Pozdrawiam
MP

Aaaa, i jeszcze pytanie o sens weryfikacji - podałem z ciekawości nieprawidłową odpowiedź, ciekaw byłem, czy system mnie automatycznie wyśmieje, czy może admin zapyta skąd się urwałem, a tu widzę, że jestem jednak zarejestrowany, pisać mogę, i tylko przy profilu widnieje "weryfikacja: 160"
Robot-spamer raczej by się tym nie przejął ??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kolej w skali 1:1”