A zmienić możesz to sobie sam w profilu...Marcin Przybysz pisze:Ej, chłopaki, widać, żeście się dawno temu rejestrowali i nie pamiętacie jakie pytanie zadaje ankieta. Dlaczego kompromitującego? Otóż ankieta zadaje pytanie "Skala TT to...." i podaje 3 odpowiedzi. Ja wybrałem celowo niewłaściwą (głupie eksperymenty, heh...) no i mi tak przypisało. Wygląda więc na to, że pisząc do Was pierwszego maila, nie miałem pojęcia w jakiej skali budujecie makiety. Ot i namieszałem.
Link do kalendarza prac w realu
Moderator: mod-Kolej w skali 1:1
-
- Kontakt:
Re: Link do kalendarza prac w realu
Ostatnio zmieniony 28 cze 2007, 19:09 przez Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Ej, chłopaki, widać, żeście się dawno temu rejestrowali i nie pamiętacie jakie pytanie zadaje ankieta
. Dlaczego kompromitującego? Otóż ankieta zadaje pytanie "Skala TT to...." i podaje 3 odpowiedzi. Ja wybrałem celowo niewłaściwą (głupie eksperymenty, heh...) no i mi tak przypisało. Wygląda więc na to, że pisząc do Was pierwszego maila, nie miałem pojęcia w jakiej skali budujecie makiety. Ot i namieszałem.

- Fantomas
- Kontakt:
Jak rozumiem, kolega uważa, że na forum TT kompromitacją jest być fanem N-ki... a my tu przecież wszystkich z otwartymi rękami...
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Dlaczego kompromitującegoMarcin Przybysz pisze:... o wykreślenie kompromitującego zapisu.

Każdy ma prawo się pytać gdy nie wie...
- po użyciu googli,
- szukaj itd.

-
- Kontakt:
Hę, tego nie wziąłem pod uwagę. Pozostaje pytanie "i na co ci to było przybyszu
?" Jeśli to możliwe, proszę o wykreślenie kompromitującego zapisu.
A w kalendarzu wciąż nowe wpisy, cieszy oko

A w kalendarzu wciąż nowe wpisy, cieszy oko

- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
Zapewne masz rację, a nawet na pewno.Marcin Przybysz pisze:Aaaa, i jeszcze pytanie o sens weryfikacji - podałem z ciekawości nieprawidłową odpowiedź, ciekaw byłem, czy system mnie automatycznie wyśmieje, czy może admin zapyta skąd się urwałem, a tu widzę, że jestem jednak zarejestrowany, pisać mogę, i tylko przy profilu widnieje "weryfikacja: 160"
Robot-spamer raczej by się tym nie przejął
Tylko zabawa polega na tym, że boot nie wybiera NIC i to już wystarczy, aby się mu nie udało zarejestrować... Do czasu...
Ostatnio zmieniony 28 cze 2007, 07:53 przez gbbsoft, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Link do kalendarza prac w realu
Witam po raz pierwszy,
będę u was raczej czytelnikiem niż aktywnym użytkownikiem, bliżej mi bowiem do kolei w skali 1:1, przedstawię się linkiem do kalendarza prac w realu, powstałego dni temu parę na zacnym forum Kalitowym: http://750mm.pl/cal_lite.php
Pozdrawiam
MP
Aaaa, i jeszcze pytanie o sens weryfikacji - podałem z ciekawości nieprawidłową odpowiedź, ciekaw byłem, czy system mnie automatycznie wyśmieje, czy może admin zapyta skąd się urwałem, a tu widzę, że jestem jednak zarejestrowany, pisać mogę, i tylko przy profilu widnieje "weryfikacja: 160"
będę u was raczej czytelnikiem niż aktywnym użytkownikiem, bliżej mi bowiem do kolei w skali 1:1, przedstawię się linkiem do kalendarza prac w realu, powstałego dni temu parę na zacnym forum Kalitowym: http://750mm.pl/cal_lite.php
Pozdrawiam
MP
Aaaa, i jeszcze pytanie o sens weryfikacji - podałem z ciekawości nieprawidłową odpowiedź, ciekaw byłem, czy system mnie automatycznie wyśmieje, czy może admin zapyta skąd się urwałem, a tu widzę, że jestem jednak zarejestrowany, pisać mogę, i tylko przy profilu widnieje "weryfikacja: 160"