Pewnie akurat w tej chwili firma kładzie większy nacisk na rozwój działów związanych z dojarkami i systemami paszowymi...

Moderator: mod-Giełda
Kupno w Warszawie w cale nie jest takie trudne, jesli dodac, ze na gielde w Warszawie docieraja sprzedwcy z Czech i Slowacji, ktorzy maja dokladnie te rzeczy, ktore tkwia w hurtowni w Konstantynowie. I nie sa wstanie dotrzec nawet do wlasnego sklepu w Lodzi.Marcin pisze:Oelka napisał :
..bylo to Parowozik juz dawno mialby dla mnie zestaw Hbbillns w TT, a nie ma...
Dlatego ja kupiłem na ebayu, i to DR set. A za tą kwote to w Polsce nie ma szans.
To wprawdzie wątek o Modelmanii, ale nie mogę sobie omówić. dystrybutor Roco na Polskę to - pisząc bardzo delikatnie - nieźle leci sobie w kólki z niektórymi sklepami. Niemożność zakupu w sklepie stacjonarnym w Warszawie i jednocześnie dostępność oraz atrakcyjna cena w Modelmanii skłoniła mnie do zakupu w tym drugim, czego tym razem akurat nie żałuję.ArturSch pisze:Mamy podstawy twierdzić, że dystrybutor Roco na Polskę obsługuje w pierwszej kolejności aglomerację warszawską, a z 1-2 tygodniowym opóźnieniem resztę kraju. Możliwe, że taka sytuacja wynika z faktu iż sklepy z Warszawy mogą towar odbierać osobiście = natychmiast, natomiast przesyłki po kraju, dziwnym trafem czekają na wysyłkę ...w nowym tygodniu lub ...za dwa.maciej_kolej pisze:... jak to złe Roco nie wysłało mu towaru.
Może to bałagan, a może polityka .....
Coś jest na rzeczy ....gbbsoft pisze:U nich coś wybiórczo się np komputery psują
Gdyby tak bylo to Parowozik juz dawno mialby dla mnie zestaw Hbbillns w TT, a nie ma...ArturSch pisze:Mamy podstawy twierdzić, że dystrybutor Roco na Polskę obsługuje w pierwszej kolejności aglomerację warszawską, a z 1-2 tygodniowym opóźnieniem resztę kraju. Możliwe, że taka sytuacja wynika z faktu iż sklepy z Warszawy mogą towar odbierać osobiście = natychmiast, natomiast przesyłki po kraju, dziwnym trafem czekają na wysyłkę ...w nowym tygodniu lub ...za dwa.
Balagan to w Dreamie jest na tyle duzy, ze przez ponad miesiac nie sa w stanie wstawic towaru do w sumie wlasnego sklepu w Lodzi, choc towar lezy w hurtowni. Najwyraznuej od jakiegos czasu w zespole Pawinskiego zapanowalo chyba jakies spore rozprezenie...Może to bałagan, a może polityka .....
Mam wieści, że kolejność obsługiwania jest wykorzystywana do wywierania nacisków na co poniektóre firmy... Umiejscowienie sklepu nie ma tu nic do rzeczy... U nich coś wybiórczo się np komputery psują - a ruch mają pewnie taki, że bez komputera ani rusz...ArturSch pisze:że dystrybutor Roco na Polskę obsługuje w pierwszej kolejności aglomerację warszawską
Mamy podstawy twierdzić, że dystrybutor Roco na Polskę obsługuje w pierwszej kolejności aglomerację warszawską, a z 1-2 tygodniowym opóźnieniem resztę kraju. Możliwe, że taka sytuacja wynika z faktu iż sklepy z Warszawy mogą towar odbierać osobiście = natychmiast, natomiast przesyłki po kraju, dziwnym trafem czekają na wysyłkę ...w nowym tygodniu lub ...za dwa.maciej_kolej pisze:... jak to złe Roco nie wysłało mu towaru.
Cóż, jak już wypadłeś z kolejki, to i tak czekasz ....maciej_kolej pisze:... kolega zamówił znacznie później ode mnie ten sam towar i już go otrzymał.
Akurat TA sobota mogła być pracująca po święcie w czwartekpepsigo2pl pisze:... soboty.....
Przepraszam, ze off-topicznie ale nie moglem sie oprzec zeby napisac. Ostatnio wyslalem dwie paczuski z UK, jedna 06/06(sroda) a druga 08/06(piatek), gdzie obydwie zostaly doreczone 11/06 (poniedzialek)miki pisze: Z pomocą firmy UPS przesłyłka z Gdańska do Warszawy szła 6 (słownie:sześć) dni![]()
eee... soboty i niedzieli nie licz, w te dni pocztowcy/kurierzy na calym swiecie nic nie robiamiki pisze:Z monitorowania przez sieć wynika, że od piątku - czyli dotarcia do Warszawy - do wtorku, czyli doręczenia poddana byłą 5 tajemniczym czynnościom
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość