W zasadzie, to nigdzie mi nie napisałeś, że słyszałeś, tylko pewne stwierdzenieGrzegorz TT pisze: słyszałem że ma nie za ciekawy napęd.
Słyszałem że jest to fajny model dla kolekcjonera ale dla mnie równi
Jak widzę nastąpiła tu nadinterpretacja moich słów. Ponieważ moja wiedza na temat tego modelu pochodzi jedynie ze „słyszenia” nie zamieszczałem jej na forum.
"rote robi marną mechaniorę"
Więc to wyglądało, jakbyś miał i jeździł...
Ale widziałem Arturowego Witka i prawdę powiedziawszy przeszło mi kupowanie tego modelu.
Proszę wszystkich, którzy kupili o solidne testy, nie przez pryzmat - wydałem ponad 200 ojro, to trzeba mówić, że jest ok choć nie jest. Proszę o test podjazdu pod wzniesienie, test jazdy po łukach i drogach zwrotnicowych. Bardzo chcę tu zdobyć obiektywną ocenę (jakbyście patrzyli na model z boku, nie swój, z dystansu) modelu, a nie ochy nad nową zabawką... No i jeszcze interesuje mnie brzmienie silnika, płynność jazdy, wyskalowanie prędkości, detale wykonania słowem wszystko co powinno być perfekt w modelu za taką kasę!
Proszę także zwrócić uwagę na kolor - na fotkach Skierniewicki wagon:

Do czasu uzyskania opinii właścicieli (musi to potrwać ze 3 dni, zanim ochłoną i wydadzą werdykt) ucinam wszelkie dyskusje i domniemania pod groźbą ostrzeżeń!