dawid tt:
Ładny zbiór :-D
myszka:
Ja bym nigdy w życiu nie sprzedał bonanzy PKP

.A tak pyzatym ładny zbiór
WojTTek:
No i czasy się zmieniły. Do mnie zawitał set 01409 na którego trochę chorowałem. Dziś przetestowałem czy jest git czyli czy nie będzie trzeba reklamować. Jest jak najbardziej GIT. Razem z setem w T-H zakupiłem oryginalne smary i oleje Roco. Kontakt jak zawsze dobry.
Mam taki układ że set jest po części zakupiony z moich pieniędzy a po części rodziców. Set ma być na gwiazdkę dla tego dzisiaj nie oficjalnie się nim bawiłem. Jak dobrze pójdzie to 24tego T334 przyciągnie większą siostrę tego samego ojca - Tilliga.
Pozdrawiam
myszka:

Gratuluję zakupu Tilliga
WojTTek:
Dzięki. Tobie i wszystkim polecam Tilliga ale tylko te produkty które są naprawdę dobre. Myszka może wymienisz tę twoją wiertarę kiedyś na coś innego
Charakterek:
No to super. Jak już Ci mówiłem na GG nie przejmuj się tymi 20%. To wina konstrukcji zasilacza, który do połowy skali ledwo co napięcie daje, a za połową daje jak szalony. Poza tym ta lokomotywa tak ma. Bo tak musi mieć. Powinna ruszać wolno i ultrapłynnie bo to manewrówka. No i tak właśnie robi. Jest wyskalowana, nie jeździ szybko jak BTTB, tylko jedzie z gracją. I hamuje z równą gracją! Zatem nie martw się, tylko pojeździj nią około 30 min w jedną i w drugą stopniowo zwiększając napięcie, potem podepnij wagoniki i jazda!
BarTTek:
Noo widzę że gwiazdka w tym roku będzie baaaardzo ciekawa, ja też już się nie mogę doczekać (patrz opis). Soją drogą jak przekonałeś "ludzi którzy mają nad tobą władzę" do wydania takiej ilości gotówki
DBv:
Oj Charakter, a ty cały czas swoje
Charakterek:
no przecież skład IC raczej ciężko pod nią podpiąć. No dobra, wykorzystują ją także w ruchu lokalnym, ale w zamierzeniu to miała być loka manewrowa i model spełnia to zadanie świetnie. Pełza powoli i płynnie. Jest super i już!
DBv:
i dalej swoje...

Niereformowalny normalnie jak nic.
Zapraszam do dyskusji