No jest kilka możliwości Golda, których jeszcze nie umiemy użyć, a o ile się orietuję, to nie ma ich u Kuehna (np: ABC, RailCom).KrzyszTTof pisze: Jak nie ma różnicy...

Moderator: mod-Elektryka i DCC
No jest kilka możliwości Golda, których jeszcze nie umiemy użyć, a o ile się orietuję, to nie ma ich u Kuehna (np: ABC, RailCom).KrzyszTTof pisze: Jak nie ma różnicy...
Ja polecam KuhnaArturSch pisze:Jeśli cena nie gra roli, to Goldy mini.miano pisze:PS: Co polecacie Gold Mini, Silver Mini czy Kuehn?
Jeśli cena nie gra roli, to Goldy mini.miano pisze:PS: Co polecacie Gold Mini, Silver Mini czy Kuehn?
Mam nadzieję że te dźwieki to tylko w PIKO.Karol pisze:Jest to normalne zjawisko - chodzi o to że przy niskich obrotach silnik ( kiepskiej jakości) wpada w minimalne wibracje, które są przenoszone na zestawy kołowe, u mnie jest identyczna sytuacja.
A czy dekoder ESU nie pracuje z niską częstotliwością przełączania (w zakresie słyszalności) ...co może powodować takie zjawisko ? Z Goldem nie obserwuję go.Karol pisze:Jest to normalne zjawisko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości