Po kilku latach przerwy odwiedziłem Bielsko ponownie z modułami i bardzo dobrze się bawiłem, za co dziękuję organizatorom, w szczególności Łukaszowi (Luk). Okazja spotkania starych znajomych bezcenna, wszyscy w dobrej kondycji i wciąż w tym samym wieku (tylko dzieci przejmują role maszynistów i zawiadowców stacji )
Załączam kilkanaście zdjęć z różnych zakątków makiety, również z sesji wieczornej
Cześć
Wkrótce zamkniemy "zgłaszarkę" (do 14.04).
Dziękuję wszystkim zainteresowanym, którzy zgłaszając się zdecydowali o uczestnictwie w naszym wydarzeniu.
Ewentualnych spóźnialskich proszę o kontakt na pw.
Przechodzimy do dalszego etapu - budowy układu.
Zostały 3 miesiące.
Cześć
Aktualizacja cen w hotelu Szyndzielnia, powrócono do cen z zeszłego roku.
Szczegóły w załączonym pliku.
Trwają zgłoszenia,
Zapraszam serdecznie.
Pozdrawiam Łukasz
Ja ze swojej strony dla tych co marudzą a chcieliby nocować w centrum miasta z którego na miejsce imprezy dojeżdżają dwa autobusy polecam Dom Turysty PTTK w Bielsku Białej który znajduje się 400 metrów od dworca a 100 metrów od niego znajduje się przystanek autobusowy.
Ceny zaczynają się od 130 zł za noc za POKÓJ ! Możliwe jest skorzystanie z zakupu śniadania codziennie rano.
Wymagana jest rezerwacja i przedpłata. Ja korzystam za każdym razem jak jestem na tej imprezie. Dla tych co w PTTK zniżka.
Przesyłam zaproszenie na zlot modelarzy TT do Bielska-Białej w 2025 roku. Będzie nam miło Cię gościć.
Data: 2-6 lipiec 2025 – środa – niedziela.
Epoka: 4, FREMO, międzynarodowy ruch pociągów (PKP, CSD, MAV, DR)
Szczegóły w pliku.
Zgłoszenia indywidulane – link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
Jeśli jesteś członkiem grupy, zapytaj swojego Lidera o zgłoszenie grupowe
Zapraszam do rejestracji do zobaczenia.
Mam dobrą informację.
Przesyłam wstępne zaproszenie na zlot modelarzy TT do Bielska-Białej w 2025 roku. Będzie nam miło Cię gościć.
Data: 2-6 lipiec 2025 – środa – niedziela.
Impreza z publicznością 4-6 lipca.
Zakończenie jazd niedziela ok godz 13.00-15.00.
Szczegóły wyślę do końca roku 2024.
Zapisy zaczniemy w styczniu 2025.
Epoka: 4, FREMO, międzynarodowy ruch pociągów (PKP, CSD, MAV, DR)
Pozdrawiam Łukasz Faber