Nowość od MTB -TT - ES499.0015 lokomotywa elektryczna już w sprzedaży

Moderator: mod-Tabor
Ostatnio (ponownie) oglądałem odcinek Rancza, gdzie Kusy pytał dookoła wszystkich: czego dziecko oczekuje od OJCA.
Sorry ale dla mnie EOT. Nie będę już się udzielał bo szkoda nerwów. Ja już swoje SM42 zrobiłem.
A to nie można napisać slowa krytyki? Wszystko ma się podobać?Ciora pisze: ↑27 cze 2025, 00:04 Tak, tak, najlepiej powyśmiewać, pokrytykować, aż się Robo zniechęci i zostaniemy z g. Może lepiej koledzy fachowcy od wszystkiego podsuną wykonawcy jakieś konstruktywne propozycje. Po raz kolejny mam wrażenie, że Ranger krytykuje wszystko co może zagrozić jego pozycji. Tak było z cysternami czy gruszkami od innych manufaktur. W przypadku stonki to w sumie dziwne, bo już rynek zaopatrzył, więc czego się boi?
Ale dlaczego od razu "powyśmiewać"?
Mialem na myśli te zgarniacze chodzące ze sprzegiem.T_Domagalski pisze: ↑26 cze 2025, 21:22Pracy ci nie zabraknie, bo z renderów wynika, że barierki będą... plastikowe.
Także zestawy waloryzacyjne będą na pewno mile widziane, jak przy każdym modelu wielkoseryjnym.
Ja tam skrętopysków nie widzę...![]()
Nie wiem, jak będzie ze zgarniaczami - może one będa chodzić wraz ze sprzęgami? Ale czołownica i zderzaki wyraźnie są zespolone z ramą podwozia.
Z jednym się na 100% zgadzam - pożyjemy, zobaczymy.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości