...no właśnieT_Domagalski pisze: ↑28 paź 2024, 18:47Tylko Artur będzie nieszczęśliwy, bo nie bedzie wersji z II ep.

Moderator: mod-Tabor
...no właśnieT_Domagalski pisze: ↑28 paź 2024, 18:47Tylko Artur będzie nieszczęśliwy, bo nie bedzie wersji z II ep.
Oczywiście racja. Ale nawet jeśli ROBO ograniczy się do modeli z epok IV - VI to i tak będzie super.
Inne ramy, tłumiki, czasem w tej z IIIep brak górnego reflektora. Tez jestem zdania, że nie ma co szaleć na razie z oczekiwaniami.
A no właśnie.
Doprawdy rozbawiłeś mnie. To już nie można nic powiedzieć żeby nie wyszlo, że nie śpię po nocach w obawie o swoją przyszłość.
to tutaj jest pole do popisu dla Jaro Borczego, żeby drążył temat w prawidłowym kierunku. Tzn w nie V czy VI epokowym no nie?T_Domagalski pisze: ↑28 paź 2024, 11:17Także nawet, jeśli pierwszy wypust "stonki" ROBO będzie nieco rozczarowujący, to nie trzeba będzie od razu załamywać rąk.
p.s. nie sądzę, żeby Robo odpalił numer w stylu cukierkowego Piko Polregio z ostatniego wypustu startsetu w H0Borczy pisze:od przynajmmniej kilku wiercimy Robertowi dziurę w brzuchu o cokolwiek w naszej skali
Tadziu, biznes plan powstawał na przestrzeni lat bo pamiętam ,że od przynajmmniej kilku wiercimy Robertowi dziurę w brzuchu o cokolwiek w naszej skaliT_Domagalski pisze: ↑27 paź 2024, 23:10Nie, no... ROBO to producent z doświadczeniem. Jeśli postanowił wejść na rynek TT, to na pewno oszacował możliwości i zrobił odpowiedni business plan... Nie sądzę, żeby parę komentarzy odwiodło go od tego pomysłu. I vice versa - namówiło do innego.![]()
A co do "stonki", to uważam ten wybór za trafiony. To jest model, który można będzie tłuc w wielu wersjach - od epoki III aż do VI, w malowaniach różnych przewoźników. Tak jak PIKO robiło to w H0. Każdy znajdzie coś dla siebie...
A o kolegę "z pewnej manufaktury" bym się nie martwił. Może zamiast klepać kolejne "stonki" dopracuje i wypuści nowe projekty? Mam też nadzieję, że w razie czego będzie można liczyć na zestawy waloryzacyjne do "stonek" ROBO.
Nie, no... ROBO to producent z doświadczeniem. Jeśli postanowił wejść na rynek TT, to na pewno oszacował możliwości i zrobił odpowiedni business plan... Nie sądzę, żeby parę komentarzy odwiodło go od tego pomysłu. I vice versa - namówiło do innego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości