Dzisiaj zacząłem grzebać w lokomotywie, częściowy sukces - w jedną stronę się nie wykoleja

Moderator: mod-Tabor
Dzisiaj zacząłem grzebać w lokomotywie, częściowy sukces - w jedną stronę się nie wykoleja
Podziałam. DziękiMaciej pisze: ↑12 gru 2023, 19:53Czarna farbka akryl + pędzelek 0,1 lub 0,2 . Potem możesz Waschami pobawić się.NemoTT pisze: ↑12 gru 2023, 18:33 I jeszcze Koledzy mam pytanie odnośnie schodków do kabiny. Chyba się nie mylę pisząc, że górny jest zalany farbą. Czy można delikatnie tą farbę usunąć (wepchnąć do środka)? Czy malowaliście białą farbą schodki (tak jak w prawdziwych lokach)? Jeżeli tak to jak to można dobrze zrobić?![]()
Czarna farbka akryl + pędzelek 0,1 lub 0,2 . Potem możesz Waschami pobawić się.NemoTT pisze: ↑12 gru 2023, 18:33 I jeszcze Koledzy mam pytanie odnośnie schodków do kabiny. Chyba się nie mylę pisząc, że górny jest zalany farbą. Czy można delikatnie tą farbę usunąć (wepchnąć do środka)? Czy malowaliście białą farbą schodki (tak jak w prawdziwych lokach)? Jeżeli tak to jak to można dobrze zrobić?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość