Jarek, pokazuj stację nawet jeśli nie będzie oklasków bo może jest to mobilizacja dla innych do rozpoczęcia budowy modułów ( powstaje ich niestety bardzo mało ).
Moderator: mod-Makieta Modułowa
I to jest błędne myślenie. Trzeba przyjechać na jakiś zlott. STTandardowa społeczność na pewno cię wesprze - pomoże zaplanować, może nawet wykonać (mamy w końcu specjalistów z różnych dziedzin). Tyle wiedzy, co podczas jednej osobistej wizyty, nie otrzymasz na żadnych forum...Ciora pisze:...takie zdjęcia mnie dołują, bo mówią : lepiej sobie odpuść
Święte słowa Wojtka. Też oglądam, podziwiam i tylko się stresuję, że nigdy tego nie osiągnę. Tzn. jak chodzi o kształtowanie krajobrazu, klejenie budynków, robienie drzew itp. dam radę, to patrząc na post Jarusa z 17.03. z plątaniną kabli, jestem przerażony. Pod względem technicznym, elektrycznym, elektronicznym jestem kompletny lewus ( human z wykształceniaWojtek_Kraków pisze:To że nikt nic nie pisze, nie znaczy, że nie zagląda...
A że np taki ja nie ma nic ciekawego ani mądrego (bo jeszcze żadnego modułu w życiu nie zbudowałem) nie pisze to inna sprawa.
To że nikt nic nie pisze, nie znaczy, że nie zagląda...JarUs pisze:W związku z żadnym/zerowym zainteresowaniem[/u] budową sTTandardowych modułów, moją działalność w tym wątku maksymalnie wyhamowuję.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości