Dzięki wszystkim za odpowiedzi

Moderator: mod-Giełda
To ja mam tak u Ciebie. Co napisze i zapytam to mam odpowiedz, co kupię to za chwilę mam w domuSlawek77 pisze:Ja nie wiem na jakie tel.. dzwonicie i @ piszecie, ja za każdym razem co zadzwonię to odbiera oraz odpisuje.
To samo z zakupami, jak jest coś na stanie to mam to w kilka dni w domu, a jak czegoś nie ma na stanie to po prostu nie zamawiam.
Pawelec pisze:Ktoś wie co się dzieje z Makieciarzem, na maile nie odpowiada (wysłałem dwa), na FB też go nie widzę
Gdyby opisany przypadek był pierwszym pewnie nie kliknąłbym w ten wątek. Ale sytuacja niestety się powtarza. Ja omijam ten sklep dalekim łukiem i wzorem przedmówców polecam zakupy za południową granicą.piotrek092 pisze:Nie tylko Ty ,pare razy pisałem i cisza.
Potwierdzam, też tak miałem.womo pisze:A zdarzyło się kilka razy, że po kilku miesiącach znalazł to czego szukałem i dał znać, że ma i czy nadal jestem zainteresowany.
Nie brakuje bo sam czasami zamawiam to czego nie ma na stanie.Niejeden+ pisze:U Petra do ideału brakuje możliwości zamówienia rzeczy z poza oferty.
A może dlatego jest taka dobry?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości