Added in 5 minutes 35 seconds:
Nikogo nie obrażam kol Womo podałem tylko przysłowie Ty,zrobiłeś jak zwykle nadinterpredację,też miałem problemy z Piotrkiem ,tyle że poradziłem sobie bez książki skarg i zażaleń
Moderator: mod-Giełda
A ja się zastanawiam, co się stało ze starą zasadą kupiecka "klient Twój Pan". No ale oczywiście można zrzucić cała winę na niedobrego klienta który od obsługi sklepu internetowego oczekuje (o zgrozo!!) odpowiedzi na pytanie bez robienia awantury na forach.piotrek092 pisze:Jest przysłowie - Jaki klient ,taka obsługa - .
Gość jaki jest można poczytać.piotrek092 pisze:Jest przysłowie - Jaki klient ,taka obsługa - .Niestety czasami się sprawdza w rzeczywistości , jak widzę ten wątek przypomina mi swoistą prlowską KSIĄŻKĄ SKARG I ZAŻALEŃ.
Ja nie potrafię sobie wyobrazić że prowadząc sklep internetowy nie jest się choćby raz dziennie w zasięgu internetu/maila! Zwłaszcza, że internet jest wszędzie. Albo się prowadzi sklep internetowy albo się udaje.piottrw pisze:Kontakt fakt czasem trudny, ale jak na razie co zamówiłem to doszło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość