Added in 16 minutes 28 seconds:
P S Dla mnie może być DK z wiktem czy bez ,mogę kimać pod modułami ale warto zorganizować zlot/warsztaty w stolicy .Czy kol Oelka i inni podejmą wezwanie

Moderator: mod-Imprezy
To byłby full wypas socjal serviceMisiek pisze:... a jakby co to obok jest czeska knajpa, to tak dla niektórych, którzy przy wódeczce zachęcają
No tak, do MuzKolu dwóch przynajmniej miało kilka minut piechotą (Fred, Zbyszek) to do BOKu będziemy mieli dla odmiany my? taki żartBorczy pisze:piotrek092 pisze:w kwestii imprezy w Białołęckim Ośrodku Kultury.
....dokładnie, poza tym odrobina C2H5OH w dobrym towarzystwie rekompensuje wszelkie niewygodyJarUs pisze:Hiltona się nie spodziewam, ale po takiej deklaracji jest zachęta do przyjazdu na imprezę
Jak tak czytam wypowiedzi tych co nie byli to mi się odechciewapiotrek092 pisze:Jak nie żle ,nie widzę przeszkód w organizacji takich imprez w stolicy-niekoniecznie w MK,ale jak rozmawialiśmy/ w czasie imprezy w sobote/ w jakimś DK.
Nocleg był zapewniony i strawa obiadowa. Nocleg ponoć nie był najwyższych lotów - taka opinia w tym wątku.JarUs pisze:A DK jest w stanie zapewnić minimum socjalne - wikt i opierunek modularzom ?piotrek092 pisze:Jak nie żle ,nie widzę przeszkód w organizacji takich imprez w stolicy-niekoniecznie w MK,ale jak rozmawialiśmy/ w czasie imprezy w sobote/ w jakimś DK.
A DK jest w stanie zapewnić minimum socjalne - wikt i opierunek modularzom ?piotrek092 pisze:Jak nie żle ,nie widzę przeszkód w organizacji takich imprez w stolicy-niekoniecznie w MK,ale jak rozmawialiśmy/ w czasie imprezy w sobote/ w jakimś DK.
1000 osobosztukJarUs pisze:Ktoś wie jaka była ilość osób zwiedzających ?fred3rg pisze:Tylko po imprezie usłyszeliśmy że muzeum nie jest zadowolone z ilości zwiedzających ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości