Kolejne zamówienie w sklepie Pana Petra i jak zwykle realizacja przebiegła błyskawicznie i bez problemów. Wysoka jakość obsługi, doskonały kontakt i ekspresowa dostawa.
Kolejne zamówienie (trzecie) w ciągu dwa i pół miesiąca zrealizowane w 100%. Skład osobowy CD skompletowany - jeszcze tylko zostanie zakup loki.
Kolejny duży plus dla Petra za szybką realizację zamówienia i ciekawe materiały do poczytania!!!
Pierwszy zakup w tym roku i na pewno nie ostatni - w weekend zamówienie, poniedziałek przelew i wysyłka. Dzisiaj (czwartek) przesyłka na moim biurku.
Kolejny plus dla p. Petra za szybkość plus dobry kontakt na email
Bardzo dobry sklep, super kontakt. Mój pierwszy zakup i otrzymałem bardzo dobrą cenę. W naszych krajowych sklepach nie przekroczyłbym nawet pierwszego progu dla rabatów. Polecam sklep.
Kolejne zakupy po stronie czeskiej i jak zwykle wielki pozytyw. Sprowadzony został dla mnie towar nie będący w ofercie sklepu i nie licząc czasu na oczekiwanie sama paczka przyszła ekspresowo.
Kolejne zakupy i jak zawsze pełen profesjonalizm.
Zamówiłem towar nie będący w ofercie sklepu, minął tydzień i już dostałem informacje że paczka w drodze.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 23:03 przez przemcol, łącznie zmieniany 1 raz.