Artysta malarz dostaje od każdej sztuki 100 Eur, a 50 podatek

Moderator: mod-Tabor
Na tej stronie T34/85 figuruje wśród maszyn zdobycznych jako PzKpfw 747(r) (oczywiście z późniejszego okresu), więc być może nie jest to aż taka fikcja.Gdyby T34 miał działo 76mm, byłby na swoim miejscu. Niemcy wcielili trochę zdobycznych T34 do swoich jednostek. Aczkolwiek raczej z działem 76mm. Model w TT posiada wieżę z działem 85mm, a to już znacznie późniejszy okres.
Talboty OOtz to są wagony na które czekam od lat. Bułgarskie Eaos'y jako nowość pojawiły się już w ubiegłym roku. Znając tego producenta pewnie jeszcze trochę wizualizacje pooglądamy, zanim zostaną pokazane modele z krwi i kości. Niemniej to faktycznie bardzo ciekawe wagony. Możliwe, że będą szybciej jeśli znany specjalista od druku 3D rozrusza sprzedaż tego, co niedawno pokazał na zdjęciach.Tomasz Czapik pisze:Ma wyjść set wagonów samowyładowczych OOtz, ...
Moim zdaniem nie jest aż tak źle. Ma wyjść set wagonów samowyładowczych OOtz, cysterna do gazu i Eaos'y produkcji bułgarskiej, ale używane przez DB i inne koleje. Oferta jest rozłożona na rożne epoki i zarządy.ArturSchŁ pisze:Masakra
Odgrzewane kotlety,
To wiem jednak nie chce mi się wierzyć że Tillig zrobi nam Ok22 taką jak na zdjęciu, ewentualnie może być przemalowanka BR38 na Ok22 lub kolejna Ok1oelka pisze:Bo na zdjęciu jest Ok22...
Bo na zdjęciu jest Ok22.miano pisze:Jest nowy model bo Ok1 ma na zdjęciu oznaczenie Ok22 jeśli nie mam przywidzeń![]()
Raczej EU45 jeśli już.Eu45 jakaś nieświeża i o uproszczonym malowaniu
Gdyby T34 miał działo 76mm, byłby na swoim miejscu. Niemcy wcielili trochę zdobycznych T34 do swoich jednostek. Aczkolwiek raczej z działem 76mm. Model w TT posiada wieżę z działem 85mm, a to już znacznie późniejszy okres.ArturSchŁ pisze:Szczególnie mnie wzruszył T34 z krzyżamii () na platformie (15617) ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości